William a Kate opět zuří. Těhotnou vévodkyni vyfotili v bikinách | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

William a Kate opět zuří. Těhotnou vévodkyni vyfotili v bikinách

Půl roku poté, co francouzský Closer zveřejnil Catherine nahoře bez na snímcích ze soukromé dovolené v Provence, přichází další série soukromých obrázků. Jednatřicetiletá manželka britského korunního prince je na nich v plavkách a ukazuje sluníčku těhotenské bříško. Fotografie ze soukromé dovolené v Karibiku otiskl italský magazín Chi.

Ten už loni na konci léta využil snímky od Closeru a publikoval záběry Kate nahoře bez. Zatímco francouzské soudy Closeru zakázaly další šíření fotek, italský časopis zůstal bez postihu.

„Je to jasné narušení soukromí,“ uvedl mluvčí z londýnského Clarence House zastupující Williama a Catherine.

Italský Chi vydal snímky těhotné vévodkyně dovádějící na pláži ostrova Mustique ve středu 13. února.

„Jsme velmi znepokojeni tím, že fotografie vévody a vévodkyně ze soukromé dovolené budou zřejmě publikovány,“ komentoval rozhodnutí italského časopisu mluvčí britské královské rodiny.

Záběry hodlá publikovat také australský magazín Woman’s Day. „Nebylo třeba se nějak složitě rozhodovat o těchto snímcích. Kate byla na veřejné pláži, byli tam i jiní lidé a vypadá na těch fotkách skvěle,“ uvedla šéfredaktorka australského magazínu Fiona Connollyová ke svému rozhodnutí snímky publikovat.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud