Yemi A. D.: "České tanečnice jsou málo sexy!"

Yemi A. D.: "České tanečnice jsou málo sexy!"

Homosexuální orientace tanečníka Yemiho A. D. (27) je již nějakou dobu známá. Přesto z profesionálního hlediska často hodnotí ženy a k těm českým je zcela nekompromisní. České tanečnice podle Yemiho postrádají sexappeal.

"Vadí mi, že české tanečnice nejsou sexy," posteskl si Korzu čokoládový tanečník Yemi, který i přes svou homosexuální orientaci sexappeal u českých tanečnic postrádá. "V Americe je hip hop o drahých autech, zlatých řetězech a holkách na podpatcích. Bohužel u nás holky přejímají klučičí styl. Oblékají se do širokých věcí a všechno zakrývají. Místo toho, aby byly sexy kočky, se snaží napodobovat kluky - a to je velká škoda," zhodnotil Yemi Korzu českou taneční scénu.

"Ať je holka silnější, nebo hubená, pořád je to holka a měla by s tím umět zacházet. Když to má na těle větší, tím líp. Ať to vytáhne a ukáže, co s tím umí," zažertoval performer známý nejen svým tanečním uměním, ale léty spekulací o jeho sexuální orientaci. Ty živil Yemi sám, když nejprve tvrdil, že je heterosexuál, a poté bisexuál. Nyní se veřejně přiznal k tomu, že je gay a již dva roky žije ve spokojeném vztahu s přítelem Jaromírem. "Jsme spolu šťastní. Už spolu chodíme dva a čtvrt roku a klape nám to. Dokonce jsme se k sobě už i nastěhovali," uzavřel Yemi.

Doporučujeme

Články odjinud