Zdroj: Tatry Mountain resorts

Zdroj: Tatry Mountain resorts

 Zdroj: Tatry Mountain resorts
 Zdroj: Tatry Mountain resorts
Účastnice bikiny ski závodu. Zdroj: Tatry Mountain resorts
Yvetta Blanarovičová si užívá relaxu v bazénu. Zdroj: Tatry Mountain resorts
8
Fotogalerie

Yvetta Blanarovičová (50) má tělo dvacítky! Jak to pořád dělá?

Herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová sice zanedlouho oslaví neuvěřitelné 50. narozeniny, ale svou energií a postavou by zahanbila i leckterou dvacítku. Přestože je nyní v pracovním kolotoči, užila si několik dní v Jasné v Nízkých Tatrách.

„Mám za sebou několik tiskových konferencí k projektu charitativní organizace La Sophia, která pomáhá hudebně a sportovně nadaným dětem, jež pocházejí ze slabých sociálních poměrů, chystám druhý díl pohádek pro děti Čertoviny, ale pár volných dní jsem si našla,“ prozradila Yvetta, která vyrazila do Tater se svou manažerkou.

Klepněte pro větší obrázek

Dokonce se obě dámy přišly podívat na bikiny ski závod, který otvírá v Tatrách jarní lyžování. Herečka okouzlila přítomného maskota Yettiho natolik, že ji chtěl unést směrem k ice baru. Přestože je Yvetta velkou milovnicí sportu a ráda lyžuje, místo sjezdovek tentokrát raději vyzkoušela jízdu na skútru.

Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek

„Řídila jsem ho poprvé a byla to opravdová bomba. Miluji takové věci,“ prozradila Yvetta. Se svou manažerkou si našly čas i na trochu odpočinku a vyzkoušeli Tropical Paradise v Tatralandii, masáže, a dokonce i na 5D kino.

Relax a pohodu nakonec završila Yvetta plaváním v bazénu, kde předvedla své dokonalé tělo. A jaký je tedy její recept na krásnou postavu? „Miluji trekování a chodím na hodiny street dance, kde si dávám pořádně do těla, abych byla ve formě,“ prozradila Blanarovičová.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud