Z Madonnina koncertu v Londýně znechuceně odešly stovky lidí

Z Madonnina koncertu v Londýně znechuceně odešly stovky lidí

Americké královně popu Madonně (53) se v Hyde Parku dostalo dost chladného přijetí. Návštěvníky jejího koncertu nepotěšil ani striptýz, ale za to je naštval déšť, špatné ozvučení a rychlý konec akce.

Byl to sice první Madonnin koncert v Londýně po čtyřech letech, ale lístky za 77 liber (cca 2480 Kč) moc na odbyt nešly.

A pak se ukázalo, že i stovky lidí, kteří si předražené vstupenky koupily, raději odešly před koncem, než aby musely koncert poslouchat do konce. Mnozí tvrdili, že je to "nejhorší show, co kdy viděli". Striptýz, který zpěvačka předvedla, se dočkal reakce, po níž jistě netoužila. Jeden z jejích (teď už bývalých) fanoušků na svůj Twitter napsal:

"Když má Madonna jako padesátnice koncerty, na nichž se svléká, musí vám být jasné, že její kariéra je prostě u konce."

S pochopením se nesetkal ani Madonnin vtípek, když během vystoupení obecenstvu řekla: "We love you, Poland!"

Nebylo jasné, jestli to má být legrace, nebo spíš narážka na vysoký počet polských dělníků, kteří ve Velké Británii pracují. Podle některých návštěvníků za neúspěch koncertu mohl fakt, že městská rada nařídila konec už v půl jedenácté večer, takže show musela začít již za světla, čímž zanikla řada vizuálních efektů.

Jak uvádí list Daily Mail, i když se neprodaly všechny lístky, počet návštěvníků se odhaduje přibližně na 50 000 osob. Dorazila i řada celebrit, včetně Kylie Minogue, George Michaela, Kate Moss, Naomi Campbell a Adama Claytona z U2.

Královna popu Madonna ukázala v Londýně více, než fanoušci čekali.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Bára Munzarová - Hvězda nového seriálu Obchoďák

Doporučujeme

Články odjinud