Zakladatel Playboye Hugh Hefner se na Silvestra oženil s dívkou mladší o šedesát let

Zakladatel Playboye Hugh Hefner se na Silvestra oženil s dívkou mladší o šedesát let

Tak se šestadvacetiletá Crystal Harrisová dočkala. Respektive dočkal se její o šedesát let starší manžel Hugh Hefner, jemuž před rokem a půl utekla od oltáře. Svatba měla proběhnout v červnu 2011, ale zakladatel časopisu Playboy se pět dní před obřadem dozvěděl, že je konec jejich lásky. Na Silvestra 2012 mu ale na manželský slib řekla ano.

Hugh si měl šestadvacetiletou blondýnu vzít už na konci června 2011. Pět dní před obřadem utekla a řekla, že nemůže žít s mužem starším o šedesát let, protože je to velké děcko. Pak ho v médiích pomluvila, že má problémy s erekcí a že je prachmizerný milenec. V květnu minulého roku jí ale Hefner odpustil a přijal zpět do své luxusní rezidence.

„Dostala jsem strach. Během posledních týdnů jsem si uvědomila, že to nebylo nic pro mě, všechno šlo najednou tak rychle. Já jsem si o tom s Hefem promluvila, než jsem ho opustila, a oba jsme došli k závěru, že manželství není dobré ani pro jednoho z nás,“ tvrdila Harrisová.

Mladá blondýna si také stěžovala na nedostatek sexu. „Mazlili jsme se na gauči, sledovali filmy. Hef je jako velké děcko,“ přiznala se Crystal krátce poté, co od Hefnera utekla.

V talk show Howarda Sterna ho ještě více pomluvila: „Sex s ním trval jako dvě sekundy. Nikdy si nevysvlékl všechno oblečení. Nikdy jsem neviděla Hefa nahého.“

Svatba proběhla v kruhu rodiny a nejbližších přátel v Los Angeles přímo v Hefnerově domě známém jako Playboy Mansion.

„Crystal a já jsme se vzali v mém domě na Silvestra, svědkem mi byl Keith. Miluju tuto dívku!“ napsal po obřadu Hefner na svém účtu sociální sítě Twitter.

Po obřadu připili svatebčané novomanželům šampaňským a krájel se tradiční svatební dort. Pak se všichni odebrali na oslavy konce roku a o zábavu se jim starala zpěvačka Brenna Whitakerová.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud