Žbirka je závislý na kávě a těší ho platinový úspěch

Žbirka je závislý na kávě a těší ho platinový úspěch

Zpěvák Miro Žbirka získal platinovou desku za své CD Symphonic Album, které vyšlo loni v říjnu. Úspěch alba předznamenaly čtyři koncerty v divadelních sálech, které byly beznadějně vyprodány.

"Musím poděkovat všem našim příznivcům. Mám obrovskou radost z ocenění a mile jsem byl překvapen z podzimních vyprodaných koncertů. Zároveň mi ale bylo líto, že se mnoho lidí na koncerty nedostalo. Proto pro letošní rok připravujeme čtyři velké podzimní koncerty, opět spolu se symfonickým orchestrem Cappella Istropolitana, avšak s jinou dramaturgií. Nechte se překvapit," řekl slovenský zpěvák žijící a působící v ČR.

Symphonic Album obsahuje největší hity (Balada o poľných vtákoch, Zažni, Múr našich lások a další) v úpravě pro symfonický orchestr.

Letos Miro chystá oslavy šedesátin, ale stále je ve výborné kondici. Jak Korzu před časem přiznal, i proto, že nežije zhýralým životem. Jeho jedinou nectností a dopingem současně je prý šálek dobré kávy. "Kofein na mě působí naprosto perfektně. Je to jediná věc, která mi pomáhá při skládání i při koncertě. Vypil jsem za svůj život hektolitry kávy a nejsem schopen to nijak omezit," prozradil zpěvák.

Na hudební scéně působí již přes třicet let a za tu dobu vydal čtyřiadvacet hudebních alb.

ČTĚTE TAKÉ:
Hledá se ideál mužské krásy

ČTĚTE TAKÉ:
Norisová se zakulatila, s přítelem shánějí společné bydlení

Doporučujeme

Články odjinud