Žilková se raduje, Agáta prý má po ní hudební talent

Žilková se raduje, Agáta prý má po ní hudební talent

Herečka Veronika Žilková (50) je spokojená, že její dcera Agáta Hanychová (26) je i hudebně nadaná. "Má vysloveně obrovskej talent. Když se celá rodina sejde, dokáže vzít flétnu a zahrát z notového listu cokoliv," prozradila Korzu na kontroverzní modelku její maminka.

Ačkoliv se v médiích přetřásají nejrůznější příběhy ze života Agáty, nikdo prý vlastně ani neví, jak je muzikální. Jako dítě prožila se svým dědečkem, známým hudebním pedagogem a flétnistou Václavem Žilkou, letní tábory, ve kterých se výborně naučila hrát na flétnu.

"Agáta je nejtalentovanější ze všech jeho vnoučat, tvrdíval to její dědeček," říká Veronika Žilková, která už v deseti letech hrála na flétnu v Rudolfinu na koncertech soudobé hudby. A tam prý začal její vztah k jevišti.

Veronika Žilková a její manžel Martin Stropnický (55) se nyní stali patrony 78. koncertní sezony Symfonického orchestru FOK.

Ale život se Veronice teď trochu zkomplikoval. Její muž skončil angažmá ve Vinohradském divadle a od prvního května nastupuje jako umělecký šéf činohry v Národním divadle v Brně. "Zůstanu s dětmi a s vnukem v Praze a Martin za námi bude dojíždět. Ale zatím nevím, jaká je naše budoucnost," přiznala Veronika Žilková.

ČTĚTE TAKÉ:
Nová Carrie, předčí kopie originál?

ČTĚTE TAKÉ:
Lásky z filmového plátna v realitě

Doporučujeme

Články odjinud