Zlatu Adamovskou stáří ani vrásky neděsí

Zlatu Adamovskou stáří ani vrásky neděsí

Zlata Adamovská (49), kterou si televizní diváci oblíbili jako doktorku Bělu Páleníkovou v Ordinaci v růžové zahradě, oslaví na jaře padesátku. Však už také její dceři bude dvaadvacet a synovi čtrnáct let.

"Už jsou to velké děti. Samozřejmě že bych mohla být babičkou. Ale Barunka studuje filozofickou fakultu, je rozumná a vůbec se do dítěte nehrne, takže mně babičkovství zatím, alespoň doufám, nehrozí," směje se krásná herečka. A zároveň hned dodává, že kdyby se tak stalo, přijala by to s pochopením. "Být babičkou není hrozba, která by mě děsila," tvrdí Adamovská.

Na nadcházející jaro se vůbec netěší: "Jaro je pro mě docela útrpné období, protože jsem alergik na jarní pyly. Zimu také nemám ráda, protože v zimě je zima a já miluji teplo. Pro mě je nejlepší léto, na to se už těším moc." Zlata Adamovská je vytížená herečka. Bude pokračovat v natáčení dalších dílů Ordinace v růžové zahradě, teď jde do kin pohádka Peklo s princeznou, ve které hraje, a má před sebou tři divadelní premiéry.

"Proto si v sobě musím střádat energii, abych to všechno zvládla. Divadlo miluji a seriál Ordinace mi určitě nejde na nervy. Kdyby šel, už bych v něm dávno nebyla," tvrdí Zlata.

Muži se za ní stále otáčejí. Když vychází mezi lidi, vždycky si potrpí na lehký make-up, i když vrásky ji prý neděsí.

"Vrásky patří k životu a žena by se měla líčit hlavně proto, aby měla ze sebe dobrý pocit," uzavírá Adamovská.

Doporučujeme

Články odjinud