Zoufalka Eva Longoria se po roce rozešla s bratrem Penelope Cruz

Zoufalka Eva Longoria se po roce rozešla s bratrem Penelope Cruz

Herečka Eva Longoriová (36) se po roce rozešla s Eduardem Cruzem (27), skladatelem a bratrem herečky Penelope Cruz. "Bylo to vzájemné rozhodnutí. Zůstávají přáteli.

Ona se teď chce soustředit na práci a konec seriálu Zoufalé manželky," řekl jeden jejich známý reportérům New York Daily News.

Longoria se v roce 2010 rozvedla po tříletém manželství s francouzským basketbalistou Tonym Parkerem. Říkalo se, že hlavním důvodem byly jeho nevěry.

S Eduardem se seznámila krátce po rozvodu na večírku pořádaném jeho sestrou Penelope a již v únoru 2011 potvrdili, že jsou pár.

Jak Eva tehdy přiznala, měla ohromné štěstí, že tak krátce po rozvodu našla další vztah. Dokonce naznačovala, že uvažuje o dalším manželství. Ještě nedávno tvrdila: "Pravda je, že bych měla být ohledně vztahů naštvaná, plná hořkosti a zklamání. Ale nejsem. Měla jsem ohromné štěstí, že jsem potkala Eduarda. To, že jsem se zamilovala a vdala, mělo svůj důvod. Věřila jsem v to. S tím člověkem však láska nevyšla. Ale s jiným to vyjít může."

Zdá se však, že to znovu nevyšlo. Ještě minulý měsíc slavila s Eduardem v Miami roční výročí a oba vypadali velmi zamilovaně. Teď se proslýchá, že se Eduardo vrátil do rodného Španělska.

foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Problémy v ložnici? I s pivním břichem či malými ňadry lze prožít báječný sex

ČTĚTE TAKÉ:
Jennifer Garner porodila Benu Afleckovi syna!

Doporučujeme

Články odjinud