Zpěvačka Beyoncé porodila holčičku!

Zpěvačka Beyoncé porodila holčičku!

Zpěvačka Beyoncé a rapper Jay-Z jsou rodiče. V sobotu porodila císařským řezem holčičku, která dostala jméno Blue Ivy Carter.

Beyoncé a Jay-Z se vzali po šestiletém vztahu v dubnu roku 2008. Ještě celkem nedávno se spekulovalo o jejich rozchodu z důvodu nevěry manžela, jehož občanské jméno je Shawn Carter. Vše se ale vysvětlilo a Blue Ivy (v překladu Modrý břečťan je toho důkazem.

Beyoncé rodila plánovaným císařským řezem v nemocnici Lennox Hill v New Yorku. Podle údajů New York Daily News se zapsala pod jménem Ingrid Jacksonová. Zabrala celé čtvrté patro nemocnice a porod se vším všudy stál 1,3 milionu dolarů (cca 26,6 milionu Kč).

Porod byl plánován do nejmenšího detailu. Nejenže bylo předem určeno datum císařského řezu a zamluveno celé patro porodnice, ale musely být zakryty všechny bezpečnostní kamery a zaměstnanci nemocnice museli odevzdat své mobilní telefony, aby se do médií nedostal jediný snímek novopečené matky s dcerou.

Zpěvačce už na sociální síti Twitter blahopřála její kamarádka herečka Gwyneth Paltrow: "Vítej na světě Blue! Milujeme tě," napsala na Twitteru.

Zpěvačka Rihanna napsala "Vítej na světě, princezno Carterová! S láskou teta Rih."

Nechybělo ani přání od skutečné tety Solange Knowlesové. "Nejkrásnější dívka na světě," napsala na Twitteru.

ČTĚTE TAKÉ:
Video: Těhotná Natalia Oreiro se svlékla pro Greenpeace!

ČTĚTE TAKÉ:
Vlasáková vstoupila do Nového roku se čtyřmi dětmi a jedním seriálem

Doporučujeme

Články odjinud