Zpěvačka Kamila Nývltová: Jsem sama, no a co?

Zpěvačka Kamila Nývltová: Jsem sama, no a co?

Zpěvačka Kamila Nývltová (22) už nějakou dobu postrádá po svém boku přítele. A ač je samý úsměv, jedno jí to určitě není.

"Jsem sice single, ale rozhodně se z toho nezcvoknu. Co není, může zakrátko být. Nechávám to osudu. Vždyť se říká, jednou jsi dole, jednou nahoře. A to určitě platí i v partnerských vztazích," řekla Kamila Korzu.

Ač na prknech, co znamenají svět, slaví úspěchy a je obsazována především do významných rolí, v milostném životě je tomu spíše naopak.

Tam prý zatím spíše paběrkovala. "Něco bylo a skončilo, jiné nestojí ani za vzpomínku, ale na román by to rozhodně nevydalo. Nechci vlétnout do něčeho bezhlavě, z lásek, které mají jepičí život, jsem vyrostla. Chtěla bych trvalý a pevný vztah a na něj si počkám. Času mám ostatně ve svém věku ještě dost a dost," vysvětlila Nývltová. Čekací dobu ovšem nenechává jen tak zbůhdarma plynout.

Občas si jde zacvičit, do jídelníčku zařadila i zdravou stravu, což se sice pomalu, ale jistě projevuje i na úbytku váhy. "Cítím se lépe a snad i to můj perspektivní partner ocení," dodala Kamila.

ČTĚTE TAKÉ:
V sexu mám velké nároky. A to se chlapům nelíbí.

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na listopad

Doporučujeme

Články odjinud