Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
7
Fotogalerie

Zprávy FTV Prima posílí krásná dvojice: Gabriela Kratochvílová a Roman Šebrle

Nejen na Tv Nova se můžete těšit na novou moderátorskou dvojici. I Prima přichází s letním překvapením.V roli moderátorů se vůbec poprvé představí Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová a desetibojař Roman Šebrle. Na obrazovce Primy se poprvé objeví v neděli 29. června

„Moderování Zpráv FTV Prima je pro mne sen, na který jsem se bála pomyslet. Jsem za tuto příležitost nesmírně vděčná. A pokud jde o Romana, jsem ráda, že volba padla právě na něj. Nebojím se říct, že je to gól,“ říká nová moderátorka Zpráv FTV Prima Gabriela Kratochvílová.

„Když mi poprvé z Primy volali, myslel jsem si, že půjde o moderování jakési sportovní rubriky. Na Zprávy jsem upřímně ani nepomyslel. A když pak přišla konkrétní nabídka, nešlo říct ne,“ doplňuje Roman Šebrle.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

„Jsem nesmírně ráda, že Gabrielu s Romanem můžu v našem týmu přivítat. Jsou to mladí a perspektivní lidé, kteří do detailu plní heslo našich Zpráv. I oni mají šmrnc a jsou solidní. Přeji jim, aby se jim u nás líbilo. Věřím, že spokojení budou i naši diváci,“ říká šéfredaktorka zpravodajství TV Prima Jitka Obzinová.

Gabriela Kratochvílová a Roman Šebrle tak od neděle 29. června 2014 doplní stávající dvojice Zpráv FTV Prima – Kláru Doležalovou a Karla Voříška a Terezii Kašparovskou a Tomáše Hauptvogela.

Doporučujeme

Články odjinud