Gába Al Dhábba je produkční

Gába Al Dhábba je produkční

Zpívající kráska s exotickým jménem Gába Al Dhábba se změnila k nepoznání. Bronzová účastnice druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar má nový účes i novou práci.

"Vlasy jsem postupně zkracovala, až vzniklo toto. Na žádné umělé prodlužování se ale nechystám, na podzim si vlasy nechám zase normálně dorůst, " komentovala Gába svůj zhruba milimetrový porost na hlavě. Jen dlouhý copánek v zátylku matně připomíná její dřívější záplavu černých dlouhých vlasů.

Sláva ze SuperStar je ale také pryč, na ulici Gábu už jen čas od času zastaví s žádostí o podpis nějaké dítě. Zpěvačka Gába, která vystupuje s kapelou a žije s kytaristou Davidem Pavlíkem, přišla postupně na to, že se na rozdíl od svého bývalého přítele Petra Bendeho se muzikou neuživí. Na nějaký čas se proto vrátila k práci servírky.

"V hospodě ale už nejsem, teď dělám produkční v Retro Music Hall. S kapelou samozřejmě vystupujeme dál," prozradila.

Hraje i pro dvanáct lidí Zájem o kapelu, se kterou zpívá, sice je, ale zase ne tak velký, jak by si přála. " Vyprodáno bohužel nemáme, a asi mít nebudeme. Děláme kluby a festivaly, hrajeme i pro dvanáct lidí, připravuji ale novou desku," konstatovala Gába Al Dhábba. Zpěvačka zároveň dodala, že muzikály ji nelákají, při vystupování s kapelou si pochvaluje, že má větší možnost individuálního projevu. Gába i nadále tvrdí, že pro muziku žije, a moc si pochvaluje, jak je krásné zpívat, byť i před malým publikem.

"A za SuperStar se nijak nestydím, jsem ráda, že jsem tam byla. I když to beru jako období, které je za mnou. Nečerpám z toho, děláme mnohem tvrdší muziku, jen pro určitý okruh posluchačů," říká zpěvačka, která v poslední době překvapila i drsnými texty.

S bývalými účastníky soutěže se ani nijak nestýká, když se s někým z nich potká na nějaké akci, tak si ale společně zavzpomínají na období, které jim od základu úplně změnilo život.

Doporučujeme

Články odjinud