Rosnička Zárybnická nosí zásadně kalhoty

Rosnička Zárybnická nosí zásadně kalhoty

Je známou skutečností, že populární osobnosti jsou pod drobnohledem veřejnosti i kvůli svému stylu oblékání. Spoustu lidí už proto napadlo, proč se známá moderátorka počasí Alena Zárybnická už řadu let objevuje na televizní obrazovce pouze v kalhotách. Odpověď je podle ní jednoduchá. Prostě propadla kalhotové módě a v sukni si sama sebe vůbec nedokáže představit. Dlouhé večerní šaty si oblékne jen při mimořádných společenských událostech.

"Já jsem prostě propadla kalhotám a vůbec se mi nedaří se této vášně zbavit. Některým lidem možná není příjemné, že mě vidí neustále pouze v kalhotách. Ovšem nechám si poradit od vizážistek a doplňuji je alespoň módními trendy, které se týkají triček, svetrů a halenek. Každopádně moje oblečení musí být takové, abych se v něm dobře cítila," řekla Zárybnická.

"Musím na sebe prozradit, že zase ale tak moc do detailů současné módní trendy nesleduji. Novinky mít rozhodně nemusím. Jsem samozřejmě ráda, když se nosí kalhoty dole široké, dokonce jsem si zvykla i na vysoké podpatky. Řekla bych spíše, co strašně nemám ráda, bez ohledu na to, zda je to právě módní. Kanýry a volány. Různé nabírané a kanýraté blůzičky, které se intenzivně nosily, tak ty šly opravdu pouze kolem mě."

A jakým barvám dává Alena přednost? "Dříve jsem byla upnutá spíše na tmavé barvy, teď se musím přiznat, že mě úplně přestaly vadit barvy pastelové. Moje babička začala mít ráda v šedesáti letech červenou barvu, tak uvidím, jak dopadnu já. Na to mám snad ale ještě hodně času," zasmála se Alena Zárybnická. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud