růst vlasů

ahoj potřebovala bych poradit s vlasama, teda spíš s růstem vlasů... jestli znáte něco po čem fakt rostou tak písněte moc dík
16.12.2005

Diskusi založil(a) 16.12.2005 jammis

reagovat jirushka 28.6.2010 18:46  5%    +  -

Vlásky mi krásně vyživil a narovnal brazilský keratin. Dříve jsem si vlasy musela žehlit každý den. Po neustálém žehlení a barvení jsem měla vlasy tak zničené že vypadaly jako chemlon. Nedávno jsem se dozvěděla o brazilském keratinu a po aplikaci jsem opravdu mile překvapena. Keratin zacelil roztřepené konečky, vlásky vyhladil a nyní je mám rovné již druhý měsíc. Cena v kadeřnictví je moc předražená od 5 tis.na krátké vlasy. Kdyby jste měli někdo zájem keratin koupit za velmi přijatelnou cenu a aplikovat si ho sami( což není nejak složité). Pište si pro více informací na meil Professional-chocolate@email.cz

reagovat andusek 3.6.2010 11:55  5%    +  -

Ahoj já BIOSIL brala tři roky s mamkou a nepoznala jsem žádný rozdíl,ted beru PHANTHENOL FORTE vitamíny na vlasy tak jsem zvědavá...už druhým měsícem a zatím taky nic... :-/

reagovat anna 2.6.2010 17:55  1%    +  -

laestonia:
mam svetlounce hnede vlasy a dala sem si na ne parkrat zesvetlovač a mam je zrzave :( vubec se mi to nelibi a chci zpet svou prirodni barvu .... opravdu pomaha hořčík...? a jestli ano mužu ho brat v tabletách ? nebo jste ho brala nejak jinak ? a o jak velky kus vam narostli za ty 3 tydny?
mpc dekuji :D

reagovat katerina mayerova 3.2.2010 14:56  1%    +  -

ja mam problem ze jsem si usmikla kus ofiny a chci abi mi to rychle narostlo. ale problem je ten ze nevim jak.

reagovat Ashanti Lopezova 3.2.2010 11:06  1%    +  -

Tery777: a kde sezenu ten vyluh

reagovat aadiikk 12.12.2009 19:01  5%    +  -

Omlouvám se nějak sem to poslala víckrát ..

reagovat aadiikk 12.12.2009 19:00  5%    +  -

Ahoj...ja jsem proscetla o rychlejsim růstu vlasů už ocela dost diskuzí.A rozhodla jsem e že si teda nějaký přípravek koupím,jen nevím zatím jaský protože všde se doporučuje něco jiného :d.Ale nejvíc asi Biosil.akze pokud někdo máe zkušenoasti s více přípravky,prosím napiste co se vám dálo nejlepsí :).děkuji..
Ahoj...ja jsem proscetla o rychlejsim růstu vlasů už ocela dost diskuzí.A rozhodla jsem e že si teda nějaký přípravek koupím,jen nevím zatím jaský protože všde se doporučuje něco jiného :d.Ale nejvíc asi Biosil.akze pokud někdo máe zkušenoasti s více přípravky,prosím napiste co se vám dálo nejlepsí :).děkuji..Ahoj...ja jsem proscetla o rychlejsim růstu vlasů už ocela dost diskuzí.A rozhodla jsem e že si teda nějaký přípravek koupím,jen nevím zatím jaský protože všde se doporučuje něco jiného :d.Ale nejvíc asi Biosil.akze pokud někdo máe zkušenoasti s více přípravky,prosím napiste co se vám dálo nejlepsí :).děkuji..

reagovat Cundík 3.10.2009 19:40  5%    +  -

Zdravim vas vsechny.tak jsem si procetla ty vase rady.Ja sama biosil-plus pouzivam a cekam na nejake vysledky.Tak snad se dostavi.Jinak uvitam nove a nove rady a tipy, chtela bych mit taky dlouhe vlasy,zatim jsem se z delky po ramena dal nedostala...:-(((((

reagovat Cundík 3.10.2009 19:33  5%    +  -

lucka černá: zdravim.to myslis jako vazne tu svou radu???si vtipna no....:-()

reagovat Iriik 21.8.2009 18:55  1%    +  -

pry pomaha mrkvovy džus..no tak newím no...

reagovat hulicz 21.8.2009 10:14  1%    +  -

Magdinka: to neni pravda , napriklad po koureni marihuany rostou rychlejs nejen chlupy ale i vasly :P

reagovat laestonia 20.8.2009 0:29  6%    +  -

Na růst vlasů zaručeně pomáhá hořčík,rostly mi po něm tak rychle že jsem je musela stříhat už po třech týdnech.A není to žádná velká investice.

reagovat klekeke 24.2.2009 18:21  1%    +  -

ahoj holky nemate zkusenost s biosil plus+bioaquanol u? diky a co zabira nejrychleji na rust vlasu?

reagovat kajda 10.9.2008 15:28  1%    +  -

biosil se dá cucat:D:D:

reagovat Nl 10.9.2008 11:40  1%    +  -

vrat se do skoly!!!!!Nebo tam jeste sedis.To ti asi cesky jazyk moc nejde,co?lucka černá:

reagovat kikachu 26.8.2008 12:53  1%    +  -

Tak mně na vlasy pomohl biosil. Pry je dobry i capilan(šampon) po kterém vlasy rostou rychlejc...Je kravina že vlasy nemužou rust rychleji...růst je dán gentickay ale práškama, vitamínama nebo vlasovýma připravkama můžou vlasové kořínky pracovat na maximum a proto se nám zdá že rostou rychle :-)

reagovat Petka 18.5.2008 10:54  1%    +  -

ahojky...hee chtěla jsem se zeptat jestli ten biosil plus se musí polikat jako normální pilulky neb se cucá??díky moc:)

reagovat zuzik111 3.5.2008 22:37  6%    +  -

Zdravím všechny, prodlužuji vlasy metodou Hair Talk,koukněte se na www.hairtal.cz, prodloužím Vám vlásky za velice příjemnou cenu, pište na www.ZuzanaLangerova@seznam.cz ráda se vším poradím :)

reagovat Natal 22.4.2008 16:26  5%    +  -

dreamery: Tak to se nemusíš vůbec bát když ti to udělá kadeřnice precizně tak to vypadá moc pěkně a přirozeně.A cena musíš hledat dobré kvalitní a nééé předražené.Kde bydlíš?

reagovat dreamery 10.4.2008 9:08  9%    +  -

Magdinka: hm..tak to mam koukam smulu:-( takze je mozne, ze se vlasy zastavi a uz neporostou?jedna kadernice rika, ze to je hloupost a druha ,ze je to pravda..tak nevim nevim...premyslim o prodlouzeni,ale bojim se aby mi to drzelo, abych nevypadala jak pitomec a abych za to nezaplatila desetitisice:-(

reagovat lucka černá 28.3.2008 21:23  1%    +  -

no já sem použila na vlasi vlastní výkaly ze zabku no hovna a pomohlo to za 3 dny mam vlasy dloužejší o 10 cm a víc skuste to muj imam je genius156@seznam.cz tk pište odpovedi

reagovat Magdinka 23.1.2008 22:55  9%    +  -

Alen.: růst vlasů nic neurychlí,přípravky jsou jen tahákem na peníze.Kdyby to fungovalo tak by nikdo nepotřeboval treba prodlouzit vlasy.Růst je daný geneticky....

reagovat Alen. 23.1.2008 19:23  5%    +  -

magda: Co je to za přípravek-to neznám.Taky mi pomalu rostou vlasy,mám pocit,že se zastavily.

reagovat oliwye 11.1.2008 12:28  5%    +  -

Ahoj holky..mam pro vas skvelou nabidku..cekate nektera,az vam dorostou vlasy do pozadovane delky?! Uz nemusite mrknete prosim na tenhle odkaz..muzete mi napsat na mailik nebo do vzkazu, kdyz vas moje nabidka zaujme..cena je vic nez skvela..diky moc predem:))

http://zdravi-ostatni.sbazar.cz/100-prirodni-lidske-vlasy-na-hrebinkach-nenici-vase-teplice-o1215441.html

reagovat pavlla 3.12.2007 18:24  5%    +  -

Ahoj, nabízím nejlevnější prodlužování vlasů, v případě zájmu, pošlu fotky

Ceník:

Pravé vlasy: :!!!akce!!!!!- do pasu pouze 9000,-!!! (ostatní délky - po dohodě s Vámi)
Syntetika: metoda naplétání : 2500č
Rasta copánky: 100%kanekalon – 3000-6000kč

TEL.: 605319712
E-MAIL: prodluzovani@centrum.cz

reagovat Tery777 25.11.2007 14:30  7%    +  -

zkuste lopuchový výluh

reagovat magda 19.11.2007 9:49  1%    +  -

Měla sem taky problé pomalu mi rostli vlasy koupila sem si biohár stojí 150 korun každý večer si ho vtirám do vlasové pokožky musíte aspon měsíc zkuste a uvidíte alena

reagovat Kat34 17.11.2007 19:24  94%    +  -

Nikola: Tak to je mi líto, nevadí, určitě příjdeš na něco zajímavějšího, uvidíš!

reagovat Maryjane 16.11.2007 19:38  6%    +  -

dobré tabletky jsou-BIOSIL PLUS,v lékárně asi 55kč a je super,vlasy po něm rostou,ale jsou i zároveň pevnější a lépe drží.Mě osobně se osvědčil víc než ten Revalid za 620kč!Také jsem ho měla a výsledek nic moc-po měsíci a půl téměř žádný,biosil je znát už po pár dnech užívání.Tedy u mě,mám jemné,řídké vlasy.

reagovat Nikola 20.9.2007 17:26  1%    +  -

Kat34: nojono ale mamkami to nedovolila

stránkování diskuse:

Váš názor:

Jméno:

Nejste přihlášen(a). Je lepší se nejdříve přihlásit.

Přihlásit na tomto počítači trvale:
  Registrace
diskuse: růst vlasů
Diskusi založil(a): jammis
přispívání bez omezení
Nástěnka - Stát se členem
Členové diskuse - Členové online:
Nacházíte se v sekci:
Diskuse -> Kosmetika -> Vlasy a kadeřnictví
Aktuální články

WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2010

WORLD OF BEAUTY & SPA podzim 2010

26.7.2010 - První část jubilejního 10. veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu jsme připravili ve zcela nevšedním duchu - v náročných atraktivních prostorách O2 arena. Díky své exkluzivní polo...

Letní sex v cizině - proč ne? Ale vždy s kondomem!

Letni sex v cizine - proc ne? Ale vzdy s kondomem!

30.7.2010 - Je léto, vyrážíme do cizích krajů. Za odpočinkem i za poznáním. Slunce, voda a dobrá nálada - dost dobré důvody pro seznámení s krásnou cizinkou či vysportovaným domorodcem.

Workoholik Soukup teď sladce lenoší!

Workoholik Soukup teď sladce lenosi!

30.7.2010 - Skladatel a producent Ondřej Soukup (59), známý svou pracovitostí, se rozhodl, že si před premiérou svého nového muzikálu Robin Hood (1. 9.) v pražském Divadle Kalich od práce odpočine.

Monogamie je pro člověka nepřirozená

Monogamie je pro cloveka neprirozena

30.7.2010 - Monogamie je pro člověka nepřirozená. Tvrdí to uznávaný americký expert doktor Christopher Ryan, odborník na evoluční a sexuální psychologii. Mediální skupina CNN teď publikovala jeho rozsáhlý článek ...

Pro kosmetiku do lékárny? – díl III.

Pro kosmetiku do lekarny? – dil III.

30.7.2010 - Se značkou La Roche Posay spolupracuje v České republice celá řada dermatologů. Tato kosmetika obsahuje unikátní termální vodu z La Roche-Posay, která má skutečný biologický účinek.

Ochrnutý Muž roku Zach už sám řídí auto

Ochrnuty Muz roku Zach uz sam ridi auto

30.7.2010 - Řada lidí ho loni v září po úrazu úplně odepsala. Jen den poté, co Martin Zach (24) získal titul Muž roku ČR 2009, ochrnul po skoku do vody.