Oblíbené vepřové maso: Zkuste řízek, pomazánku nebo koleno

| Autor: F.O.O.D. | Rubrika: Domácnost

Co by to bylo za kuchyni bez šťavnatého a křupavého masa? Vyzkoušejte bůček, pomazánku z něj nebo lehce pálivý řízek z krkovičky.

Oblíbené vepřové maso: Zkuste řízek, pomazánku nebo koleno

Pikantní pečený bůček

4 porce příprava: 2 hodiny

800 g vepřového bůčku, 2 stroužky česneku, sůl a pepř, 1 lžička mleté maďarské papriky, 1 lžička drceného kmínu, tymián

Bůček nakrájejte na menší kousky, ty obalte ve směsi z utřeného česneku, soli, pepře, papriky, drceného kmínu a tymiánu. Přendejte do pekáčku a pečte v předehřáté troubě při 180 °C přiklopené asi hodinu a půl. Poté odklopte, podle potřeby podlijte troškou vody a pečte dozlatova, bude to trvat asi 15 minut. Podávejte s chlebem.

Následující »

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Škůdci a choroby pokojových květin v zimě: Jak je zlikvidovat

Škůdci a choroby pokojových květin v zimě: Jak je zlikvidovat

Dnes | Pro zdravý růst a vývoj pokojových rostlin je třeba je nejen přihnojovat správnými hnojivy, ale…

5 věcí, které musíte vědět o skvrnách od kávy, jinak se jich už nezbavíte

5 věcí, které musíte vědět o skvrnách od kávy, jinak se jich už nezbavíte

Včera | Začátek dne si bez ní ani neumíte představit. Ranní káva zkrátka patří k vašim pravidelným rituálům…

7 víkendových receptů na snídaně do postele

7 víkendových receptů na snídaně do postele

Včera | Užijte si víkend a začněte se rozmazlovat hned od sobotního rána. Snídaně v posteli je dokonalý…

Moderní trendy a designy: Který si vyberete?

Moderní trendy a designy: Který si vyberete?

19. 1. | Máte za sebou rekonstrukci bytu, domu a stojíte před náročným úkolem, jak si životní prostor…