Pivní menu: Zapojte chmelový mok v kuchyni

| Autor: F.O.O.D. | Rubrika: Domácnost

Náš národní nápoj se hodí nejen na zapíjení vítězství, svobody nebo oběda. V kuchyni se s ním dají vykouzlit zázraky.

Pivní menu: Zapojte chmelový mok v kuchyni

Pivní sýr

4 porce příprava: 10 minut + odležení

600 g pivního sýra, 50 g nakrájené cibule, 50 g změklého másla, 2 lžíce plnotučné hořčice, 30 ml plzeňského piva, 1 lžička mleté papriky, špetka drceného kmínu, špetka mletého pepře

Sýr nastrouhejte, smíchejte ho s najemno nakrájenou cibulí, máslem, hořčicí, pivem a vším kořením. Hotový sýr nechte 2 hodiny proležet a podávejte s čerstvým pečivem.

Další recepty najdete v následujících kapitolách. Pokud se chcete podívat na konkrétní jídlo, zvolte si ho v boxíku a zbytek textu se vám vůbec nezobrazí. Jestliže si chcete článek přečíst celý, postupujte po kapitolách tak, jak za sebou následují.

Následující »

Komentáře

Komentářů celkem: 0

Další články z rubriky

Trápí vás rýma a nachlazení? Pořiďte si rýmovník!

Trápí vás rýma a nachlazení? Pořiďte si rýmovník!

Včera | Rýmovník je na pěstování velmi nenáročná bylinka, která má mnoho výhod. Pomáhá zmírňovat rýmu a…

Cukroví z rodinného receptáře: Pracny, linecké i rohlíčky

Cukroví z rodinného receptáře: Pracny, linecké i rohlíčky

Včera | 1 | S vánočním cukrovím je to jako s domácími koláči. Recepty se dědí z generace na generaci. Staré…

Jak se zbavit pavouků a přestat je lákat do bytu

Jak se zbavit pavouků a přestat je lákat do bytu

8. 12. | 10 | Domy jsou pro pavouky, zvlášť v zimě, až magicky přitažlivé. Uvnitř i zvenku. Většina jich sice…

Tradiční recepty: Co se jedlo za první republiky?

Tradiční recepty: Co se jedlo za první republiky?

7. 12. | 1 | Když se řekne "prvorepublikové recepty", většině z nás se jistě vybaví pokrmy našich babiček -…