100. představení muzikálu Excalibur

100. představení muzikálu Excalibur

Ve čtvrtek 5. února, uvedlo Divadlo Ta Fantastika již 100. představení muzikálu Excalibur. Od premiéry 3. listopadu 2003 vidělo muzikál přes 40.000 diváků v průběhu 80ti hracích dnů. Za dobu necelých 3 měsíců se představení neobešla bez několika krvavých šrámů, zlomené nohy a utrženého menisku.

Ve vynikajícím 40ti členném týmu, který se střídá v 8 až 9 představeních týdně, došlo již ke 2 svatbám, 1 rozvodu , 2 narozením dětí (oba chlapci) a také k jednomu soudnímu respektive přestupkovému deliktu (neoprávněné parkování v Karlově ulici).

V objemu umělecké práce se nejvíce činil Kamil Střihavka, představitel krále Artuše, který také odehrál bezkonkurenčně největší počet představení. Nezaostával ani Michael Kocáb, Lucie Vondráčková a Vilém Čok. V současné době se po váhavém začátku (vánoční turné) mohutně napřáhla Lucie Bílá a s ní i navrátilec z dalekých cest Daniel Hůlka. Únor (38 představení) a březen (37 představení) připraví smršť hvězd na prknech divadla Ta Fantastika v muzikálu Excalibur.

Vstupenky, s navýšením kapacity na téměř 4.000 diváků týdně, je možno koupit jak na pokladně divadla v Karlově 8 v Praze 1 (v ceně od 199,- do 599,- korun) tel.: 222 221 366, 222 221 364, tak i v síti Ticket Art - tel.: 222 897 264, Ticketpro - tel.: 296 329 999 a v multiplexech Palace Cinemas - www.palacecinemas.cz.

Představení se hraje denně v 18.00 hodin, v sobotu a v neděli i ve 14.00 hodin. V měsíci březnu se očekává křest CD a MC autora hudby Michala Pavlíčka, na kterém se objeví většina muzikálových melodií v interpretaci Kamila Střihavky, Lucie Bílé, Michala Kocába, Dana Hůlky, Viléma Čoka a Lucie Vondráčkové.

Na shledání s diváky se těší autorský tým: Hudba: Michal Pavlíček, scénář: Karel Steigerwald, texty písní: Vlastimil Třešňák a Jan Sahara Hedl, dramaturgie: Marie Reslová, režie: Vladimír Morávek V představení střídavě hrají: Král Artuš - Kamil Střihavka, v hlavních rolích: Lucie Bílá, Daniel Hůlka, Michael Kocáb, dále pak Lucie Vondráčková, Petr Kolář, Vilém Čok, Vladimír Marek, Martin Pošta a další.

Soutěž o vstupenky na muzikál Excalibur

Soutěžíme o 6x dvě exclusivní vstupenky na muzikál Excalibur.

Soutěž je již uzavřena. Vyhrávají: Jana, Anka, Monika, Víťa, Martina a Jiřina.

Doporučujeme

Články odjinud