13. komnata milenek

13. komnata milenek

Vážíte si svého partnerského vztahu? Nechcete se potkat s nevěrou? Nebo jste již v milostném trojúhelníku zapleteni? Zajímá vás, jak myslí nevěrní muži? Na tyto a podobné otázky najdete odpověď v knize 13. komnata milenek.

Kniha 13. komnata milenek autorů Sofie Králové a Tomáše Kristla je kniha inspirovaná skutečným příběhem milostného trojúhelníku. Autoři knihy zpracovali vlastní příběh nevěry a paralelního vztahu a nevěru se snaží čtenáři přiblížit ze všech úhlů pohledu a takříkajíc zevnitř vztahu.

-------

Tomáš: „V průběhu vztahu byla největší chybou asi nerozhodnost. Byl jsem jak malé dítě, které nechce přijít o své hračky. Jedna věc je, že ve svém životě někoho potkáte a znovu se zamilujete. Druhá věc ovšem je, jestli se ke vzniklé situaci postavíte jako chlap a vyřešíte ji důstojně a čestně. To já jsem neudělal, a kvůli té nerozhodnosti bylo mnohem více bolesti na všech stranách…“

Sofie: „Celou noc jsem probrečela. Brečela jsem tak hlasitě, že to sousedé museli slyšet. Nahlas jsem mu nadávala, nechápala ho. Ty sliby, jak budeme jednou všichni spolu, jak budou holky všechny šťastné pohromadě. Nenáviděla jsem celý svět, byla jsem hromádka neštěstí. Neustále jsem opakovala, že si to zasloužím. Způsobila jsem bolest jeho ženě, tak teď ať taky pěkně trpím…“

-------

Slovo autorů:

Nechceme propagovat nevěru, zastávat se milenek nebo litovat podvedené manželky. Chceme vás varovat před důsledky nevěry. Na těchto příbězích vám chceme ukázat, jak destruktivní a emočně náročná je nevěra pro každého, kdo se v milostném trojúhelníku ocitne, a jak složitá a bolestivá je cesta ven.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud