Absolonová vydá po šesti letech sólové CD

Absolonová vydá po šesti letech sólové CD

Zpěvačka Monika Absolonová (33) se rozhodla na chvilku opustit svět duetů a vrátila se ke své sólové kariéře. Po šesti letech podepsala smlouvu na nové album, které by mělo být plné jejích nejslavnějších muzikálových rolí.

Mimo jiné se zde představí jako Kleopatra nebo Adriana z muzikálu Dracula.

"Natočit muzikálové album mi dlouhou dobu radil a doporučoval Michal David i mnoho mých jiných spolupracovníků a fanoušků. Rozhodující impuls však přišel až od Hany Zagorové, se kterou jsem se o tom radila," svěřila se zpěvačka s tím, že právě Zagorová by se měla stát kmotrou její desky.

Album vyjde oficiálně v říjnu, křest se ale má konat až 9. listopadu na Moničině koncertě v Divadle Broadway. Zúčastní se jej i producent Jiří Škorpík, se kterým se na vydání muzikálových melodií dohodli.

"Na spolupráci s Monikou se moc těším. Jsem rád, že mám příležitost vytvořit nová aranžmá pro její velké muzikálové hity od Karla Svobody, Michala Davida nebo Daniela Landy. Věřím, že s velkým symfonickým orchestrem a skupinou Sound & Rhythm Orchestra dáme nový kabát slavným světovým i domácím skladbám," řekl Jiří Škorpík.

Zpěvačka se zatím pokoušela své dvě hudební kariéry oddělovat. Vedle účinkování v muzikálech nahrála pět písničkových alb s různými producenty. Nyní se ale rozhodla vydat album, které si její příznivci žádali již dávno.

ČTĚTE TAKÉ:
Blanarovičová se pochlubila novým tetováním!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud