Barmanská exhibice na Havana Club Cocktail Show 2010

Barmanská exhibice na Havana Club Cocktail Show 2010

Z pražského klubu Roxy se na jeden večer stal nefalšovaný kubánský ráj. Velkolepá párty proběhla v rámci třetího ročníku největší flair bartendingové show v ČR – Havana Club Cocktail Show 2010. Všichni návštěvníci se projevili jako praví milovníci života, neboť kubánské koktejly připravené z rumů Havana Club doslova tekly proudem.

Havana Club Cocktail Show 2010 byla v prvé řadě o barmanské exhibiční soutěži. Osm elitních flair bartenderů z celého světa předvedlo své oslnivé umění, které bylo mnohdy hluboko za hranicemi lidského chápání. Hlavní cenou pro nejlepšího flair bartendera byla finanční odměna ve výši 1 250 EUR, kterou zaslouženě vyhrál Marek Posluszny z Polska.

„Flair bartending je umělecko-sportovní barmanská disciplína, která je doprovázena dost neobvyklými prvky. Je to show pro lidi a někdy hraničí i s akrobacií,“ vysvětluje Jarda Janoušek, Český reprezentant na Havana Club Cocktail Show 2010.

Kromě barmanských es se předvedli i přední DJ's z Česka a Kuby (DJ Mike Trafik a DJ Lazaro). O žhavé rytmy se postarala originální kubánská kapela Mezcla. Třešničkou na dortu pak byl soubor kubánských tanečníků Tradicion, kteří zájemcům poskytli lekci davové salsy. Moderátorské role se zhostili Lejla Abbasová a Pinďa.

Největší flair bartendingovou show v ČR si nenechaly ujít ani známé tváře českého showbyznysu. Drinky připravené z rumu Havana Club popíjely například modelky Veronika Machová (Česká Miss World 2010), Iveta Lutovská (Česká Miss 2009) a Dominika Mesarošová.

Svou přítomností potěšil dámské obecenstvo vítěz mužské soutěže krásy Mr. Czech Josef Karas, sympatický moderátor a herec Petr Vágner, zpěvák Sámer Issa, bývalý pornoherec Robert Rosenberg a showman Pavel Novotný. Ozdobou večera pak byla křehká zpěvačka Kamila Nývltová.

ČTĚTE TAKÉ:
Nespavost v deseti bodech


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud