Bartošová se po měsíci vrací z ciziny, odvržený Pomeje jí jede vstříc

Bartošová se po měsíci vrací z ciziny, odvržený Pomeje jí jede vstříc

Herec a producent Jiří Pomeje (46) je spokojený. Jeho manželka, zpěvačka Iveta Bartošová (44), se mu dnes (14. 3.) vrací po více než měsíci domů. O tom, že by se Iveta vrátila i na hudební scénu, prý ale nemůže být ani řeč.

"Iveta mi moc chyběla. Byl jsem s ní sice často ve spojení, posílala mi i svoje fotky, ale to není samozřejmě ono. Šťastný budu, až budeme všichni tři i s Arturem pohromadě doma v Uhříněvsi," říká Korzu Pomeje.

Podle jeho slov by měla Iveta přiletět dnes (14. 3.) v 19 hodin na letiště v Německu. Spekulace bulváru, že se jeho žena dávala do kupy v Thajsku, ani pár hodin před jejím příletem nechtěl potvrdit ani vyvrátit.

"Právě pro Ivetu jedu na letiště, mám před sebou dlouhou cestu. Nechci říkat kam, nestojíme o popularitu. Iveta chce být v klidu. Netoužíme po žádném rozruchu. Iveta se nebude fotit, ani se nechce k ničemu vyjadřovat. Prostě nechce!" odsekl bez upřesnění Pomeje.

Ke knížce, kterou minulý týden vydala Ivetina hospodyně Golda, se už nechce vyjadřovat. "Nekoupil jsem si jí, četl jsem pouze ukázky. A už se nehodlám k těmto nehorázným blábolům vyjadřovat. Samozřejmě, že proti této důchodkyni, kterou Iveta léta královsky platila, podnikneme patřičné kroky," vyhrožuje Pomeje.

Doporučujeme

Články odjinud