Baviči z Na stojáka vystoupí pro dobrou věc

Baviči z Na stojáka vystoupí pro dobrou věc

15. listopadu v 19.00 se výjimečně na jednom podiu v Divadle Broadway sejdou ti nejlepší baviči z pořadu „Na stojáka“ kabelové televize HBO. Výtěžek jejich jediného společného představení v tomto roce bude věnován Dětskému centru v Praze (dříve Kojenecký ústav).

Umělecká agentura Miloše Knora „KOMICI s.r.o.“, ve spolupráci s agenturou Milan HERMAN Management, pořádá benefiční představení „KOMICI s.r.o. – Hrají pro dobrou věc“.

Miloš Knor a Ruda z Ostravy

Dvouhodinové představení odehrají bez nároku na honorář Miloš Knor, Tomáš Matonoha, Ruda z Ostravy, Iva Pazderková, Ester Kočičková, Josef Polášek, Lenka Vychodilová a Karel Hynek. Vstupenky lze objednat v obvyklých předprodejích (TicketArt, TicketPro, TicketPortal) a pokladnách divadel Broadway či Hybernia.

“Od té doby, co jsme se tak trochu proslavili pořadem „Na stojáka“ jsem nosil v hlavě myšlenku, že by stálo za to, abychom uměli naši popularitu využít pro nějakou dobrou věc. A protože jsem vlastně také úplně normální táta, oslovila mě nejvíce možnost pomoci dětem, které to na startu svého života nemají zrovna nejlehčí. Když jsem navíc zjistil, co všechno Dětské centrum potřebuje, bylo rozhodnuto, a už jsem jenom čekal na datum, kdy se nás sejde co nejvíc v nejsilnější sestavě“ dodává s úsměvem Miloš Knor.

V závěru představení odevzdá Miloš Knor za agenturu Komici s.r.o. šek do rukou primářky a ředitelky Dětského centra MUDr. Jaroslavě Lukešové. Soukromé osoby či firmy mohou pomoci jak finančními tak věcnými dary. Bližší informace získají zájemci na adrese agentury, která celou akci produkuje – www.milanherman.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Bartošová si rozvod střihla jako reklamu


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud