Brusinky Barbary Nesvadbové

Brusinky Barbary Nesvadbové

Čerstvá novinka Barbary Nesvadbové Brusinky bleskurychle mizí z prodejních pultů. Záhy po svém vydání se suverénně usadila na čele aktuálního žebříčku nejprodávanější beletrie v ČR.

Barbara Nesvadbová se tradičně a ráda - vždy s novou knihou v ruce - vydává za svými příznivci po celé republice. Nejinak tomu bude i s Brusinkami.

Tentokrát začala stylově, na mezinárodním knižním veletrhu Svět knihy v Průmyslovém paláci na pražském Výstavišti, kde proběhla autogramiáda její knižní novinky Brusinky. Další zastávka je v plánu 8. června od 17 hodin v Brně, v knihkupectví Barvič a Novotný a následující den v ostravském knihkupectví Librex.


Brusinkami, knihou plnou fejetonů, povídek, glos o životě, lásce, sexu a rodičovství se Barbara Nesvadbová opět bezchybně trefila do vkusu svých čtenářek, a podle obrovského zájmu soudě, i čtenářů. Moudří muži totiž vědí, že je dobré občas podniknout exkurzi do světa žen, a s texty Barbary Nesvadbové je to výlet nejen poučný, ale především zábavný.

O radostných i truchlivých aspektech života žen své generace vypráví s lehkostí a laskavou ironií. Brusinky zkrátka patří mezi knihy, které se na nočním stolku dlouho neohřejí. Zhltnete je rychle a s chutí.

Zdroj: 2 media

Doporučujeme

Články odjinud