Carla Bruni-Sarkozy dostala roli v novém filmu Woodyho Allena

Carla Bruni-Sarkozy dostala roli v novém filmu Woodyho Allena

První dáma Francie Carla Bruni (42) si zahraje v novém filmu Woodyho Allena. Natáčet začne už za pár měsíců a prý se už podařilo vyřešit otázku i její bezpečnosti.

Carla Bruni, zpěvačka a bývalá modelka, ale nebude hrát hlavní roli. Tu získala francouzská herečka Marion Cottilard, držitelka Oscara za roli Edith Piaf. Zatím není známo, jak velká bude role manželky prezidenta Francie Nicolase Sarkozyho. Je možné, že se na plátně jen mihne.

Woody Allen (74) již loni řekl Carle Bruni, že by se mu do filmů hodila, ale tehdy pro ni neměl žádnou roli. Teď přiznal, že s ní bude spolupracovat, ale musí brát v potaz, že je to prezidentova choť.

"Carla Bruni není žena, která si na živobytí vydělává hraním. Je to první dáma. Kdykoliv může být odvolána kvůli jiným povinnostem. Musím proto vzít v potaz rizika, která spolupráce s ní obnáší," řekl legendární americký režisér novinářům Daily Telegraph.

Spolu s první dámou Francie se na plátně objeví i kanadská herečka Rachel McAdams a hollywoodský lamač srdcí Owen Wilson.

ČTĚTE TAKÉ:

Retrospektivní výstava Jana Kaplického

Doporučujeme

Články odjinud