Chystá Ozzy Osbourne překvapení pro Prahu?

I když v USA a v Evropě jde o velkolepou událost, zůstávalo u nás turné skupiny Heaven & Hell až dosud na pokraji zájmu. Je ovšem dobrý důvod čekat od pražského koncertu podstatně víc, než jen pořádný rockový nářez.

Dobře zasvěcení se již chystali na koncert do Polska či Německa, protože věděli, že v případě Heaven & Hell jde o sestavu rockových velikánů Black Sabbath z let 1980 - 1983 a 1991 - 1993, tedy období, kterému vévodilo dnes již legendární album Heaven And Hell. Vlastně jde o "sabaty" bez Ozzyho Osbourna, jehož místo za mikrofonem zaujala další osobnost rockové historie, Ronnie James Dio.

V nabitém kalendáři kapely se téměř na poslední chvíli podařilo najít termín také pro jedno pražské vystoupení. V pondělí 25. června tak vystoupí v holešovické T-Mobile aréně. Toto je již samo o sobě pro rockery svátkem, ale fakt, že den poté hraje v Praze sólově také Ozzy Osbourne, nabízí ještě víc, zcela ojedinělou příležitost. Nevyužijí bývalí spoluhráči pražské křížení koncertních cest k tomu, aby si v rámci show Heaven & Hell vystřihli společně s Ozzym některý z dávných sabaťáckých hitů?

Proslýchá se ledacos a jako jedna z dalších možností padla ta, že si to oba pánové, kteří se vystřídali na postu zpěváka slavné kapely, dokonce rozdají v pěveckém duetu! Informace přicházejí ze spolehlivých zdrojů a pokud by k setkání došlo, byla by to senzace dokonce v celosvětovém měřítku. Faktem je, že definitivní odpověď si Heaven & Hell nechávají až na svůj den D. Ani Ozzy Osbourne, kterého v poslední době zviditelnila především jeho rodinná reality show, nic určitého zatím neprozradí. Jen zřejmě není náhoda, že se o pražský koncert skupiny zajímá nemalý počet zahraničních médií.

Doporučujeme

Články odjinud