5
Fotogalerie

Do Divadla Palace přišli diváci v pyžamech

Divadelní představení Do pyžam, ve kterém exceluje Jiří Langmajer, Kateřina Brožová, Kateřina Herčíková a David Suchařípa, mělo třístou reprízu. Někteří diváci se proto rozhodli, že to oslaví stylově a na své oblíbené představení přišli v pyžamech.

Kateřina Hrachovcová - Herčíková jako služka Brigitte

Pražské Divadlo Palace je pro svůj žánr vyhledávaným místem zábavy. Jeho největší předností jsou jména herců a repertoár, který je vybírán s pověstnou pečlivostí. Není večer, aby to v hledišti divadla neburácelo smíchy, a ke spánku mají diváci na hony daleko. Přesto na pondělní představení přišli v pyžamech. Chtěli tak vyjádřit obdiv k výkonu herců, kteří to se svým představením dotáhli až k neuvěřitelné třísté repríze.

Jiří Langmajer a David Suchařípa jako Robert a Bernard

„Měl jsem nějaké signály od diváků předem,“ přiznává ředitel divadla Alexej Pyško. „Musím uznat, že za normálních okolností bych se na diváka v pyžamu díval přinejmenším s otevřenou pusou. V pondělí bylo ale možné cokoli. Slavilo se a to je mezi diváky vždycky trochu uvolněná morálka“, dodává s úsměvem principál.

S třetím zvoněním se mezi seriózními diváky začal prodírat had recesistů v pyžamech, který vzbudil nečekaný rozruch. V sále se dokonce začalo tleskat a to ještě představení ani nezačalo. Recesisty byl amatérský divadelní spolek Mratín, který se svou zálibou k Divadlu Palace netají. Jejich kousek se opravdu povedl, pobaveni z divadla odcházeli i herci.

ČTĚTE TAKÉ:
Dana Morávková, hvězda bez skandálů, bude zavražděna!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud