Edith Piaf sklidila dvacetiminutový potlesk

Edith Piaf sklidila dvacetiminutový potlesk

Při včerejší pražské premiéře muzikálu Edith Piaf - vrabčák z předměstí nechtěli diváci protagonisty vůbec pustit z jeviště. Edith se tentokrát rozdvojila. Její zpěv zněl z úst Radky Fišarové a rozezníval každý nerv - byla prostě skvělá. Baletní kreace Edith odehrála Kateřina Rejmanová a věru bylo na co se dívat.

Edith Piaf sklidila dvacetiminutový potlesk

Při včerejší (10. července) pražské premiéře muzikálu Edith Piaf

  1. vrabčák z předměstí nechtěli diváci protagonisty vůbec pustit z jeviště.

Edith se tentokrát rozdvojila. Její zpěv zněl z úst Radky Fišarové a rozezníval každý nerv - byla prostě skvělá. Baletní kreace Edith odehrála Kateřina Rejmanová a věru bylo na co se dívat.


Jako v té pohádce o dřevěné panně - ta, která jí dala hlas, a ta, která jí dala pohyb. Byly od sebe k nerozeznání a střídaly se na jevišti téměř nepostřehnutelně.
Děkovačka v Divadle v Dlouhé byla zpestřena tím, že opona si padala, kdy chtěla. Občas hercům na hlavu, občas povalila někoho s kyticí. Ostatně květinami byly Piafky tak zasypány, že pod nimi upadly.
"To, co prožívám v osobním životě, se snažím nepřenášet na jeviště," svěřila se tiskové agentuře Korzo Radka Fišarová. "Zato to, co se mi děje v soukromí, to je na jevišti přesně vidět. Myslím, že i z velikého osobního štěstí se dá vytvořit dramatická role. Faktem ale je, že na jevišti často umírám (narážka na role Evity, Kleopatry i Edith Piaf - poznámka Korza)!"
Radka Fišarová má s Edith Piaf společné dokonce datum narození - obě přišly na tento pozemský svět ve znamení Střelce dne 19. prosince.

zdroj: Korzo
foto: Korzo - Spokojenost a štěstí se zračí v očích Kateřiny Rejmanové (vlevo) i Radky Fišarové.

Doporučujeme

Články odjinud