Felicity Huffman: S koncem Zoufalých manželek končí i má herecká kariéra!

Felicity Huffman: S koncem Zoufalých manželek končí i má herecká kariéra!

Felicity Huffman prý nikdy nebude litovat, že získala jednu z hlavních rolí seriálu Zoufalé manželky. Její Lynette Scavová ale příští rok svůj pomyslný život skončí s posledním dílem seriálu.

A osmačtyřicetiletá Felicity prý dobře ví, že skoční i ona jako herečka. Nikdo už ji totiž neuvidí jinak než jako Lynette. S osudem je prý ale smířená a v žertu prohlásila, že začne podnikat a otevře si síť prodejen a čerpacích stanic.

„Člověk se dostane do hereckého vězení na konci takových pořadů, protože je těžké pro kohokoli vidět vás jinak než jako Lynette Scavovou či jinou postavu,“ přiznala si otevřeně Felicity.

„Takže si myslím, že je dost nemoudré dívat se po ostatních televizních herečkách a říkat si: ‚No, mně se tohle nestane.‘ Pravděpodobně stane, to je také důvod, proč plánuju otevření supermarketů a čerpacích stanic,“ dodala hollywoodská blondýna poté, co tvůrce pořadu Marc Cherry oznámil, že osmá série Zoufalých manželek je sérií poslední.

„Je mi z toho smutno, ale co se dá dělat,“ posteskla si Huffman, když světu novinu oficiálně oznámila kolegyně Eva Longoria.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Poruchy spánku bývají předzvěstí demence!

Doporučujeme

Články odjinud