Hana Hegerová oslavila 80. narozeniny s nejbližšími a chystá knihu o svém životě

Hana Hegerová oslavila 80. narozeniny s nejbližšími a chystá knihu o svém životě

Zpěvačka Hana Hegerová slavila své kulaté, 80. narozeniny tak, jak to má nejraději... tedy v kruhu nejbližší rodiny, kapely, přátel a spolupracovníků.

Dárky nejen přijímala, ale ke svému jubileu i dva pro své fanoušky připravila - první v podobě DVD „PASIÁNS“ s podtitulem Písně a dokumenty 1962 – 1994, které vyšlo již minulý týden (vydal Supraphon).

Druhý dárek je sice ještě ve stádiu vzniku, ale určitě bude stát za to. Již několik měsíců připravuje s jedním z přátel, Tomášem Padevětem, absolutně první autorizovanou knihu o sobě. Bude obsahovat unikátní informace z jejího života, a to jak profesního, tak osobního, které ještě nebyly nikdy uveřejněny. Navíc doplněné o rozhovory s nejbližšími spolupracovníky, přáteli a rodinou. Autor také pečlivě vybírá z archivních dokumentů a fotografií to nejlepší. Konečně tak vyjde kniha, která přinese osobní pohled interpretky a nahradí dosud vydané a neautorizované knihy, většinou sepsané bez vědomí Hany Hegerové, z různých novinových výstřižků. Od jedné takové „publikace“, která se objevuje v tyto dny, se paní Hegerová distancuje. Informace naleznete také na www.hanahegerova.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Orbion: Portál pro cestovatele


Rádi vaříte a hledáte inspiraci? Navštivte Recepty.cz

Doporučujeme

Články odjinud