Hegerová chystá po letech chystá novou autorskou desku!

Hegerová chystá po letech chystá novou autorskou desku!

Hana Hegerová (77) , ikona českého šansonu chystá po letech novou desku. Začne ji natáčet letos v srpnu. Přitom už v září musí absolvovat plánovanou operaci.

"Druhou polovinu července jsem se věnovala intenzivnímu odpočinku a nabírala energii na srpen, kdy natočím několik písniček, které by se mohly použít pro moje nové CD. Půjde o francouzské šansony, k nimž už mám připravené české texty od Jiřiny Fikejzové a Pavla Vrby," prozradila Hana Hegerová Korzu.

"K natočení desky se chystám už několik let. Pokaždé z projektu z nejrůznějších důvodů sešlo. Letos ale všechno nasvědčuje tomu, že první práce a přípravy skutečně v srpnu začnou. Když všechno půjde dobře mohlo by CD na jaře hotovo," přeje si zpěvačka.

Hegerová sice v roce 2006 vydala 2 CD s názvem Všechno nejlepší , šlo ale o výběr jejích nejznámějších hitů a záznam koncertů. Na samostatné album čekají její příznivci i hudební kritici už řadu let.

Koncertní sezónu zahájí zpěvačka na podzim. Vystupovat ale bude pouze v Praze. "Předpokládám, že budu opět koncertovat v divadle Kalich. První vystoupení by se měla uskutečnit v měsíci říjnu. Všechno ovšem záleží na mém zdravotním stavu. Během září se totiž v nemocnici podrobím menší operaci. Věřím ale, že žádné vážné komplikace nenastanou a v řijnu se opět přivítám se svým publikem. Mimopražské koncerty na tento rok ale neplánuji. Dlouhé cesty mi nedělají dobře a tak v Ostravě, Brně, Bratislavě i v jiných městech vystupuji jen jednou za tři roky," dodala zpěvačka.

Doporučujeme

Články odjinud