Helena Vondráčková v příštím StarDance? I to je možné!

Helena Vondráčková v příštím StarDance? I to je možné!

Zpěvačka Helena Vondráčková (63) v televizi s nadšením sleduje StarDance IV. Pokud ČT nachystá i pátý ročník taneční show, nestárnoucí zpěvačka by možná nabídku přijala. Jen ji dosud nikdo neoslovil.

Nedávné talentové soutěže Talentmania a Česko Slovensko hledá talent Vondráčková nesledovala, taneční show StarDance ji ale oslovila. V letošním ročníku, který zdárně spěje do finále, fandí Monice Absolonové.

"Obdivuju ji. Já jsem tančila dvakrát, v Polsku a na Slovensku. Češi mě nikdy neoslovili. Přitom jsem nedopadla špatně. Vypadla jsem až asi v šestém kole. Na Slovensku i v Polsku," svěřila se Vondráčková.

Helena tančí často a ráda. Manžel Martin Michal prý na trsání není, spíš si oba rozuměji při tenisu nebo na fotbalu. Vždyť Martin býval slušný gólman. Ačkoliv není vášnivý tanečník, na televizní obrazovce ho tanec zajímá a StarDance sleduje společně s manželkou.

Tři dny po Štědrém večeru Helena s Martinem odlétají do Jordánska načerpat nové síly. Silvestrovskou noc tedy Vondráčková stráví v zahraničí a ihned po návratu do Čech začne pracovat na DVD a CD.

Budou prý plné muzikálových a filmových melodií zaznamenaných ve Státní opeře, materiál z nich pak zpěvačka s pomocí odborníků zkompletuje ve studiu.


ČTĚTE TAKÉ:
Džínový svět!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud