Hvězdy popu pro Kapku naděje

Hvězdy popu pro Kapku naděje

Další ze série benefičních akcí na pomoc dětem s poruchami krvetvorby proběhne v úterý 1.října 2002 v pražské Lucerně. Nadační fond Kapka naděje a agentura Part zde pořádají charitativní koncert Hvězdy popu pro Kapku naděje.

Bez nároku na honorář vystoupí řada předních umělců jako Karel Gott, Helena Vondráčková, Lenka Filipová, Karel Černoch, Jitka Zelenková, Martin Maxa, Katapult a další. Vystoupí i zahraniční host - legendární skupina Boney M.

Role moderátorů se ujmou prezidentka fondu paní Vendula Svobodová a pan Karel Černoch, pomáhat bude i malý pacient hematologického oddělení FN v Motole Matěj Šíma.

Částí finančního výtěžku z tohoto koncertu, přibližně 100.000,-Kč, přispěje Nadační fond Kapka naděje na obnovu povodněmi postižených zařízení Domova dětí a mládeže a základní školy J.A.Komenského v Kralupech nad Vltavou.

Aktivity fondu můžete podpořit i Vy zakoupením vstupenky na tuto charitativní akci. Vstupenky lze zakoupit v předprodejích sítě TICKET PRO, www.ticketpro.cz, tel.:296 329 999.

V den tohoto koncertu bude v prostorách pražské Lucerny vystaven automobil Renault Scénic společnosti Renault ČR, který bude v průběhu programu předán Nadačnímu fondu Kapka naděje pro převoz dětských pacientů na ozařování.

Koncert bude v přímém přenosu vysílat Český rozhlas 1 - Radiožurnál, televize Prima zařadí záznam akce do programu 6.10. 2002.

Doporučujeme

Články odjinud