Jan Kraus pokřtil knihu Jitky Asterové Sexy život na Frekvenci 1

Praha 29. listopadu 2005 - Herečka a moderátorka Frekvence 1 Jitka Asterová napsala svou první knížku. Nese název Sexy život na Frekvenci 1 a shrnuje to nejzajímavější z této unikátní show, kterou Jitka Asterová na Frekvenci 1 vysílá již čtvrtým rokem. Knihu v úterý dopoledne pokřtil v Paukertově rybárně na pražské Národní třídě Jan Kraus, její kolega-moderátor z Frekvence 1.

Sexy život je neobvyklá show Jitky Asterové na rádiu Frekvence 1, v níž nahlíží na vztahy, lásku a sex. Každý všední den mezi 11.00 až 13.00 h otevřeně mluví o svých zkušenostech: "Dlouho jsem si myslela, že žena, která se nesvíjí a neřve jako tur, je frigidní. A to jsem být nechtěla. S hraním jsem však skončila, až když jeden milenec nerozpoznal hraný orgasmus a nabyl dojmu, že mám epileptický záchvat..."

Čtenáři si mohou přečíst nejrůznější postřehy i praktické rady: "Při oblékání spálíte 32 kalorií. Při oblékání ve spěchu 98. Při nečekaném příchodu manžela 1218!" V Sexy životě na Frekvenci 1 zaznívají i názory odborníků a zážitky posluchačů. V knížce jsou otištěny také příběhy, které Frekvence 1 nemohla odvysílat a skončily v archivu, nebo články, které Jitka Asterová za dobu vysílání Sexy života publikovala v různých médiích.

Kniha vyšla v edici IKAR společnosti Euromedia, cena 179 Kč, celkem 208 stran.

zdroj: Frekvence 1

Doporučujeme

Články odjinud