K modelingu už se nechci vracet, tvrdí Iva Frühlingová

K modelingu už se nechci vracet, tvrdí Iva Frühlingová

V roce 2004 se Iva Frühlingová (28) natrvalo přestěhovala z Francie do České republiky. A přestože měla dobře našlápnuto na kariéru modelky, tuto dráhu opustila. Jak sama říká, natrvalo. Založila skupinu NO PAN!C a snaží se jí co nejvíce věnovat.

"Modeling už nedělám dlouho, tak šest nebo sedm let. A už se k němu nechci vracet, spíš mě baví o něm jen tak psát," svěřila se modelka Korzu.

A že to myslí vážně, dokládá i její kniha Příběhy modelek, která se krátce po svém vydání stala bestsellerem. V současnosti Iva připravuje již druhou knihu, která bude ze světa žen. Kdy vyjde, autorka zatím neví.

"Dávám si docela načas. Mám toho teď hodně a bude mi chvilku trvat, než ji dopíšu," říká.

Nejvíce času v současnosti věnuje především skupině NO PAN!C, kterou spoluzaložila v srpnu roku 2008 a se kterou se snaží co nejvíce vystupovat. Zatím se jim ale pořádně nedaří prolomit ledy hudebního showbyznysu.

"Snažíme se zformovat tak, abychom mohli vystupovat třeba jako předkapela nějakého silnějšího hráče. Nejsme zatím ještě dost silní na to, abychom mohli jet turné úplně sami. Jinak chystáme letní festivaly a máme nasmlouvané i nějaké koncerty," prozrazuje celkem spokojená zpěvačka.

ČTĚTE TAKÉ:
Většina žen křičí při sexu jen proto, aby se jejich partner více vzrušil. Věříte tomu?


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud