Kapela Toxique: Konec punku!

Kapela Toxique: Konec punku!

Spolupráce kapely Toxique a známého Salonu Petra Měchurová začala v rámci celkové změny image této jedinečné české kapely... Jak to celé probíhalo?

Jak říká sama Klára Vytisková z Toxique: „Napsali jsme pár novejch písniček a zjistili, že nám k tomu neseděly hadříky, ve kterejch se producírujem po podiu. Připsali jsme další a lekli se toho, jak daleko jsou od světa sofátek a srdíčkovejch polštářků. Potřebovali jsme to celý naházet do jednoho šuplíku, pořádně s nim zatřást a těšit se z toho, co z něj pak vytáhnem.“

spolupráce se Studiem Najbrt a dalšími předními českými designéry a umělci, mezi které se zařadila i Petra Měchurová

Premiéra, kde kapela představila svou kompletně novou image, se konala 9. 10. v Superstudiu Designbloku v rámci křtu nové desky Outlet People. Vedle nového zvuku, nového stylingu, nové stage, přišla Klára Vytisková na podium s novým krátkým střihem od Petry Měchurové. Celková proměna byla hodnocena velmi pozitivně, jak ohlasem publika, tak i podle následných recenzí.

“V novém kabátu se totiž neztratilo to zásadní – smysl pro silné melodie a charizmatický zpěv Kláry Vytiskové, který je stále rozpoznatelný... Toxique jsou zase o krok dál, jejich nová deska zní světově,“ říká hudební redaktor Honza Vedral.

Vedle nového CD a nového looku vznikla také nová kolekce s názvem MOJEMOJE Toxique. Jako samostatnou prezentaci jste ji mohli vidět v Superstudiu Designbloku.

ČTĚTE TAKÉ:
Trend vyhrazený jen pro modelky?!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud