Kate Winslet: Zlomené srdce pro mě není nic nového

Kate Winslet: Zlomené srdce pro mě není nic nového

Herečka Kate Winsletová nevypadá, jako by byla z rozvodu s manželem Samem Mendesem nějak zdrcená. A oscarová hvězda to vysvětluje jednoduše, na rozchody a odmítnutí je v životě zvyklá, takže se i s tak vážnou věcí jako je odchod od manžela dokáže vyrovnat bez velkých scén.

„Zlomené srdce a odmítnutí nejsou pro mě ničím novým. Byla jsem vždycky docela emocionální, ale když se něco takového stane, člověk musí najít způsob, jak jít dál. Já jsem si tím prošla už jako teenager. Vždycky jsem se zamilovala do špatného chlapa, nebo jsem byla tou holkou, která nikdy nepotkala skutečného chlapa,“ uvedla Kate v komentáři ke svému rozchodu s Mendesem.

Podle přátel páru se prý dvojice hodně hádala kvůli práci. Winsletová měla pocit, že její muž jako režisér považuje své povolání za důležitější.

„Sam tvrdil, že Kate pořád mluvila o svých filmech od rána do večera a on to nesnesl. Začali se hádat jako nikdy předtím. A tak Kate Samovi řekla, že jeho kariéra není důležitější než její,“ tvrdí kamarádka rozvádějících se manželů.

Doporučujeme

Články odjinud