Kuchař Babica se konkurence nebojí. Chystá už třetí kuchařku!

| Autor: Korzo | Rubrika: Kultura

Chcete-li být "in", vařte! Přesvědčují nás o tom nejrůznější kulinářské show na televizních obrazovkách. Jiří Babica (49) už dva roky uvádí Dobroty na Nově a teď dokonce vydal i svou druhou kuchařku, Babicovy dobroty 2.



"Vaření je nyní v televizích móda," přiznává známý kuchař, který se prý vůbec nebojí konkurence.

"Konkurenci nevnímám, nezajímá mě. Soustřeďuji se sám na sebe. Je mi zcela jasné, že jak jsem se jako oblíbený kuchař zjevil, tak také jednou odejdu," dodává.

Jiří je nadšený, že jeho první kniha receptů měla úspěch a že mu nyní vyšla druhá, která je plná barevných fotografií nejrůznějších pokrmů. Přináší i humorné recepty jako Bačovy kuličky, Mišmaš nebo Rejžák. Nově má i jídla s houbami a levné recepty našich babiček.

"Moje filozofie je na nic si nehrát, nic nepředstírat. Ať si každý jí, co mu chutná," tvrdí kuchař. Bude ale rád, když si lidé uvaří podle jeho nové knížky. Už teď pomýšlí na třetí svazek.




ČTĚTE TAKÉ:
Kondomy už nejsou "cool"






STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU


Další články z rubriky

Konec léta se blíží, rozlučte se s prázdninami hudbou

Konec léta se blíží, rozlučte se s prázdninami hudbou

10. 8. | Jeden z posledních festivalu, který nám letošní sezóna dopřeje, je zavedený Rock for Churchill. Ten…

Beverly Hills 90210: Jak dnes vypadá Brenda, Brandon a jejich parta?

Beverly Hills 90210: Jak dnes vypadá Brenda, Brandon a jejich parta?

1. 8. | V 90. letech usedaly před televizní obrazovky miliony lidí po celém světě, aby se dozvěděly, jak…

Jsme superlidi, vzkazují v emotivním videu paralympionici

Jsme superlidi, vzkazují v emotivním videu paralympionici

20. 7. | Velmi dojemné video v posledních dnech ovládá sociální sítě. Trailer k letošním paralympijským hrám…

8 tipů pro knihomoly: Knihy k moři i na chalupu

8 tipů pro knihomoly: Knihy k moři i na chalupu

18. 7. | Ať už jedete do exotických krajin nebo jen na českou chalupu, dobrá kniha je základní výbavou všech…