Květa Fialová odhodila beránčí roucho, vynadala autorce knihy

Květa Fialová odhodila beránčí roucho, vynadala autorce knihy

Herečka Květa Fialová (81) se dokáže pořádně rozohnit. Na křtu knížky Michaely Kudláčkové Jak se modlí čarodějky odhodila beránčí roucho. Před početným publikem nedochvilnou autorku díla řádně znectila. A servítky si rozhodně nebrala.

"Nesnáším neserióznost. Já jsem dorazila více než hodinu před křtem, abych něco neprošvihla, a paní autorka se nenamáhá přijít za svými čtenáři včas," durdila se herečka.

Podle ní z chování Kudláčkové (bývalé dětské filmové hvězdy, hrála například v seriálu My všichni školou povinní) čiší neúcta k lidem, kteří si přišli její knížku koupit a nechat podepsat.

K volbám? Nikdy!

V dnešní době je podobné chování podle Fialové bohužel docela normálním jevem.

"Příkladem jsou naše tzv. politické špičky, prostě ti nahoře. Já jim říkám politický Disneyland. Ti určují chování a ostatní je napodobují. Proto jsem nikdy nechodila k volbám a nikdy k nim ani nepůjdu. Je to šaškárna," okomentovala Květa Fialová jedním dechem současnou politickou realitu.

Když se dvacet minut po zahájení křtu autorka přeci jen s omluvou, že ji zdržela zácpa, dostavila, nasadila herečka trošku smířlivější tvář.

"No hlavně, že to byla jen zácpa dopravní. Michaela Kudláčková je čarodějnice stejně jako já. A vlastně jako všechny ženy. Musíme si umět odpouštět. Trošku jsem se rozparádila. Jednak mě bolí zub, za druhé serióznost je moje vlastnost a ráda bych ji viděla i u druhých," dodala Fialová a s noblesou se ujala kmotrovství knihy.

ČTĚTE TAKÉ: Nejlepší sex si užívají vdané ženy po čtyřicítce!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud