Lady Gaga šokuje: Chce na jevišti mrtvá těla!

13 komentářů

marckrunto
27. září • 15:17

myslím ,že zpěvačka je to opravdu dobrá,ale je ještě moc mladá,a neumí si ještě cenit života.Jednou až se otočí zpět co vše má za sebou tak jedna z věcí ,které bude možná litovat je tato.Pokud nebude, nezbývá dodat ,že je to bezpáteřní rozmazlený spratek,který neví co by roupama dělal.Určitě každý normální Dospělý člověk se nad tím pozastaví a bude kroutit nevěřícně hlavou ,ale i to je bohužel s penězma možné.Podle mě by ji toto ani neměli dovolit.Pro Amalkav určitě to jednou také pochopíš dnes je to pro Vás adrenalin.Možná až jednou zakopneš v lese o mrtvé tělo tak pochopíš že to co bylo na koncertě adrenalin rozhodně nebyl.Ale podle všeho víš o čem gaga mluví a jak to myslí,z toho usuzuji,že jste spolu pásly husy a jsem ráda ,že sis našla ten ideální vzor pro život.Pád z výšky bude a bude pořádně bolet,tak se zde prosím neoháněj nějakým brojením ,proti normálním lidem.A to zdůrazňuji Normálním.

ta_ita
2. srpna • 21:05

představ si, že podle mě je rozdíl, jít se na těla mrtvých lidí podívat do muzea, kde je ticho a klid, anebo aby tato těla byla součástí show nějaké hvězdičky showbyznysu. ale platí se za oboje, v tom jsem s tebou za jedno .)

Amalkav
20. července • 14:15

Zajímalo by mě, nakolik můžeš posuzovat hodnoty někoho, koho jsi v životě neviděla. :) Pochybuji, že tam bude s mrtvými obcovat nebo je nějak jinak podobně hanlivě využívat, na to si myslím, má rozumu dost. Pokud jsi dobře četla, chce tam mít nějaký prvek ze světoznáme show "Body worlds". Ta tě taky pobouřila? Není jedno, jestli se na mrtvolu půjdeš podívat v muzeu, nebo ji uvidíš na podiu? Obojí je tvoje vlastní vůle a obojí si zaplatíš, pokud to budeš chtít vidět. Nikdo tě nenutí tam chodit. A co se týče žebříčku mých hodnot, tak ten mám srovnaný vcelku v pořádku a rozhodně nemám problém sama se sebou takto žít, takže o mě se neboj, babičce na hrob s pokorou chodím :)

ta_ita
15. července • 9:33

buď v klidu, já nikomu nezávidím a tito umělci mě zanechávají naprosto chladnou. ale když někdo opěvuje koncert kde budou ležet mrtvoly a mezi nima skákat nějaká "hvězda" a prosťáčci se budou dokonale bavit, tak to mě opravdu nadzvedne ze židle ... a poznámka o politování mého bytí od někoho kdo nemá základní lidské hodnoty jako je např. zmíněná úcta k mrtvým, mi přijde fakt směšný :o)))

Amalkav
15. července • 8:38

Ano, jistě, máš nepochybně pravdu. Zapomněla jsem, že vy všechny jste s ní chodily do školy a víte přesně, jaká je a jaké má osobní pohnutky k tomu, co dělá :)) Ale to je fuk, právě díky ní jsem se naučila tyhle závistivé lidské projevy přecházet a spíš jejich původce politovat. Go Gaga! :)

ta_ita
30. června • 13:40

jinak tohle je samozřejmě reklamní trik, jak jste se z článku mohli dočíst, má před turné .. a jinak ještě něco amalkov: ta holka to má všechno pěkně spočítané, jako všechny tyto "hvězdy", rozhodně jí nejde jen o pobuřování:))))

ta_ita
30. června • 13:34

amalkav: jsi trochu hodně mimo néé? když si budu chtít dát na zahradu místo sádrových trpaslíků mrtvoly,tak mě taky budeš obdivovat pro mou originalitu a výstřednost????? jsou určité hodnoty jako je napoříklad úcta k mrtvým, ale to tobě asi nic neříká!!! opravdu velkolepá show!

Amalkav
29. června • 12:19

Jaino, poslechni si každé jedno její live vystoupení na youtube a pak mluv. Umí narozdíl od ostatních hvězd to, co by měl být naprostý základ a to je zpívat dokonale naživo. A ohledně jejich nápadů..? Když se ti to nelíbí, tak na koncert nechoď, jednoduchá rada. Přesně proti takovým, jako jste vy, ona svým výstředním vystupováním brojí. Odsuzování, závist, neschopnost být hrdí na to, kdo jste a nebát se to projevit. A naštěstí se jí to daří a já jí ten úspěch moc přeju! :)

bonini
28. června • 22:06

hlavně mi řekněte, co na ní chlapi vidí :))

Tessinka1
28. června • 19:48

jo ať si tam dá třeba svoji exhumovanou babičku nebo michaela jacksona. když je tak blbá a napadají ji takové nechutné absurdity. taky kopu hnoje by si mohla dát, třeba na hlavu

Demicko
28. června • 10:33

Ta už neví jak by na sebe upozornila

zienka
27. června • 23:33

krista boha... ine PIČISKO!

Jaina
27. června • 21:43

Bože tohle je tak marná zpěvačka, že to tu ještě snad nebylo. Chtěla bych slyšet, kdyby zpívala obyčejnou písničku, jak by jí to šlo :-/ opravdu tohle je děs a hrůza

Doporučujeme

Články odjinud