Lady GaGa: V rozhovorech o svém soukromí vždycky lžu

Lady GaGa: V rozhovorech o svém soukromí vždycky lžu

Jaká je ve skutečnosti Stefani Germanott, která dala světu popovou ikonu Lady GaGa? To se nikdo nedozví. Zpěvačka totiž tvrdí, že na veřejnosti a při rozhovorech s novináři je vždycky právě GaGou, nikdy ne Stefani.

A vše, co o svém soukromí práskla médiím, jsou její vlastní výmysly a lži, jimiž kryje skutečné já a skutečné soukromí.

„Rozpor mezi soukromým a veřejným životem je v tom, že věřím tomu, že jako umělkyně odkrývám své soukromí veřejnosti jako formu estetiky a jistého vzkazu. Nicméně, kvůli tomu velmi často o svém soukromí lžu, abych tu estetiku a ten vzkaz ochránila, abych zachovala jeho podobu.

Dnes se lidé totiž velmi věnují nepodstatným věcem, jako jestli držím dietu a s kým souložím. Opravdu se často cítím tak, že jsem na pódiu vlastně pořád a svůj život skutečně vnímám jako pódium svého umění, když tančím, když zpívám i když připravuji snídani,“ uvedla Lady GaGa v rozhovoru pro magazín Show Studio.

Existuje ale jediná chvíle, kdy zpěvačka „nevystupuje“. „Tím jediným momentem, kdy pódium mizí, je, když pláču. Na jevišti, v zákulisí, sama či s někým. V tom pláči je vždy něco velmi upřímného. Rozhodně to nemá nic společného s odložením paruky či setřením rtěnky. Je to mnohem hlubší,“ dodala Lady GaGa.

ČTĚTE TAKÉ:

Letní trendy v manikúře

Doporučujeme

Články odjinud