Legendární STOMP se po dvou letech vrací do Prahy

Legendární STOMP se po dvou letech vrací do Prahy

Po fenomenálním úspěchu v roce 2008, kdy tato představení navštívilo v pražském Kongresovém centru více než 10.000 diváků se toto unikátní uskupení hudebníků a tanečníků v příštím roce vrátí na místo činu, aby opět nadchlo a pobavilo své fanoušky.

Co Vás při slovu STOMP napadne? Hudba, tanec, divadlo, choreografie nebo herecké představení? STOMP jsou všechno z toho! STOMP jsou pohyb. Pohyb těl a předmětů doprovázených neobvyklými zvuky. Jakákoli abstraktní představa je zrealizována, ačkoli bez slov, dialogů a dokonce i scénáře.

Kombinace perkusí, tance, divadla a komedie, Stomp jsou stále nejoriginálnější show na světě! Tito umělci používají předměty každodenní potřeby – od popelnic po lahve s vodou – aby vytvořili jedinečné efekty, stvořili nezapomenutelné a neobvyklé zvuky, které kdy byly na podiu k slyšení.

Toto unikátní hudební uskupení bylo založeno v Brightonu ve Velké Británii v létě 1991 jako výsledek spolupráce dvou umělců – Luka Creswella a Steva McNicholsona. V tento rok se v londýnském divadle Bloomsbury odehrálo první vystoupení STOMP, za které skupina hned obdržela první cenu v kategorii okrajových žánrů. Po tomto úspěchu následovalo tour po celém světě, od Hong-Kongu po Barcelonu, od Dublinu po Sydney. Úspěch vyvrcholil vyprodanou sezónou v londýnském divadle Sadler´s Wells v lednu roku 1994, kde STOMP obdrželi cenu za vůbec nejlepší zábavnou a choreografickou show.

STOMP jsou mezinárodní hit, tuto show si nikdo nesmí nechat ujít!

Exkluzivní představení se konají 15. – 21. března 2010 v Kongresovém centru Praha a to vždy od 19.30

Předprodej v síti http://www.ticketpro.cz>Ticketpro od 990,- Stomp přináší agentura WTF Entertainment s.r.o. - www.wtfcz.cz

Doporučujeme

Články odjinud