Lenka Vlasáková na čas opustí divadelní jeviště kvůli porodu

Lenka Vlasáková na čas opustí divadelní jeviště kvůli porodu

Roli těhotné ženy, kterou ztělesnila v Divadle Na Jezerce v inscenaci Musíme si pomáhat, teď prožívá Lenka Vlasáková i v reálném životě. Čeká totiž miminko a rodit bude v březnu.

Hra Na dotek

„Nevěřím ale, že to, co člověk hraje na jevišti, se promítne i do jeho života. Hrajeme přece kladné i záporné role,“ říká s úsměvem půvabná herečka. Z prvního vztahu má dceru Sofii a se svým partnerem, neméně oblíbeným hercem Janem Dolanským, má dvě děti, Amálii a Maxmiliána. Na jaře se tak stane již čtyřnásobnou maminkou.

Divadlo Na Jezerce počká na Lenku Vlasákovou do září, kdy se opět vrátí na jeviště, a tak do té doby nebudou na repertoáru divadla hry, v nichž tato herečka hraje, tedy Musíme si pomáhat Petra Jarchovského a Na dotek Patricka Marbera, v němž účinkuje spolu s Janem Dolanským. „Jsem moc ráda, že ředitel divadla Honza Hrušínský na mě do podzimu počká,“ říká Vlasáková. „Lenka je výborná herečka a nebylo by fér, její role kvůli několika měsícům přeobsazovat. Na podzim se diváci se skvělými inscenacemi Jana Hřebejka opět na Jezerce setkají. Lence Vlasákové přejeme krásné a zdravé miminko“ říká Jan Hrušínský.

Lenka Vlasáková a Jiří Macháček ve hře Musíme si pomáhat

Diváky naopak čekají dvě jarní novinky. První z nich, Shakespearův Othello, naváže na vrcholnou komedii tohoto anglického dramatika Večer tříkrálový, která se Na Jezerce setkala s velkým diváckým ohlasem. Othello, dramatická a zároveň napínavá hra o lásce, žárlivosti i závisti, plná strhujícího děje a erotiky, se v režii Jana Hrušínského - s Radkem Holubem a Martinem Sittou v hlavních rolích začíná zkoušet v únoru a premiéru bude mít 6. dubna 2011. Další novinkou bude Dědictví francouzského spisovatele Guy de Maupassanta. Na jeho motivy napsal pro Divadlo Na Jezerce divadelní hru Petr Jarchovský. Režie se ujme Juraj Herz a v hlavní roli uvidíme mimo jiné Miroslava Vladyku. Dědictví bude mít v Divadle Na Jezerce premiéru v květnu.

ČTĚTE TAKÉ:
Režisérka Pavlásková si nechala upravit nos


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud