Leoš Mareš: Moderování Českého slavíka se nebojím

Leoš Mareš: Moderování Českého slavíka se nebojím

Od září moderuje v televizi Nova pořad Eso zpěvák Leoš Mareš a jak tvrdí jeho spolupracovníci, není v hitparádě jen postavou, která by přečetla text napsaný někým jiným. Do Esa vnesl nového ducha, sám si píše scénáře, podílí se na výběru klipů a vymýšlí nové a zajímavé rubriky. "Chci, aby bylo Eso hitparádou, která bude mít svou váhu," řekl Korzu Leoš Mareš.

Nyní se v Esu rozbíhá soutěž, z níž by měli diváci rozhodnout o nejoblíbenějším klipu tohoto roku. Vítězný divácký klip bude zveřejněn první prosincovou sobotu v rámci vyhlašování Českého slavíka 2003. A protože moderátorem Českého slavíka je letos Leoš Mareš, který je i spoluautorem scénáře, vyhlásí vlastně i vítězný klip. Poprvé v novodobé historii vyhlašování prestižních slavíků bude slavnostní večer uvádět sám. "Splnil se mi životní sen. Nijak se toho nebojím a na tento večer se těším," prohlásil Leoš.

Přestože Eso není zdaleka jedinou Marešovou aktivitou, skutečně hodně se tomuto pořadu věnuje.

"Chci, aby se Eso stalo hitparádou, v níž se objeví skutečně zajímavé novinky, které bodují v zahraničí i u nás. Současně chci zachovat prostor pro české zpěváky, kteří jsou oblíbení a zajímaví. Proto máme v každém Esu hosta, s nimž si povídám v několika vstupech. A protože je při natáčení uvolněná atmosféra a sranda, myslím si, že diváci opravdu mohou během rozhovoru mého hosta více poznat a udělat si o něm správný obrázek," míní Leoš.

"Další věc, která v Esu chyběla, jsou ukázky z koncertů zahraničních hvězd. Když k nám přijede koncertovat nějaká zahraniční hvězda, o níž víme, že ji mají diváci rádi, snažíme se o takzvaný servis pro ty, kteří se na koncert nedostali. Prostě se snažíme, aby bylo Eso moderním pořadem, který bude informovat o novinkách a zajímavostech a zároveň bude zajímavý a vtipný," konstatoval Leoš Mareš. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud