Lepší pozdě než-li později

Lepší pozdě než-li později

Jack Nicholson, Diane Keatonová, Frances MacDormandová a Keanu Reeeves v romantické komedii o tom, že když se jedná o city, je nutno očekávat neočekávané.

Harry Sanborn je přesvědčený starý mládenec, který zásadně chodí jen s dívkami pod třicet. Avšak co čert nechce, během víkendu, který hodlá romanticky strávit se svým nejnovějším objevem Marin u její matky v domě na pláži, dostane srdeční záchvat. Marinina matka, úspěšná, rozvedená scénáristka, neochotně souhlasí s tím, že o něj bude pečovat, dokud se neuzdraví. Jakmile se však dvojice ocitne o samotě, Harry s překvapením zjišťuje, že ho Erica přitahuje a to navíc ze samých správných důvodů! A i Erika sama, navzdory svým počátečnímu předsudkům objevuje, že znovu poznává lásku.

Žánr: romantická komedie Délka: 123 minut Premiéra na DVD a VHS: půjčovny: 14.10., prodej 10.11.04

Na VHS je použit český synchronní dabing, na DVD najdete dabing 5.1 anglicky, česky a titulky české i anglické.

DVD bonusy Romantika kolem příběhu Komentář scénáristy a režisérky Nancy Meyers, Diane Keaton a producenta Bruce A. Blocka Komentář scénáristy a režisérky Nancy Meyers a Jacka Nicholsona Prohlídka domu v Hamptonu s Amandou Peet Harry zpívá Erice karaoke – vystřižená scéna Filmová upoutávka

více na: http://www.warnerbros.cz>www.warnerbros.cz

Soutěž o film na VHS společně s Avonem

Dva vylosovaní výherci vyhrávají skvělý film "Lepší pozdě než-li později" na VHS a k tomu AVON sérum na mimické vrásky Anew Clinical.

Útok na mimické vrásky! Sérum na mimické vrásky Anew Clinical od Avonu Nová revoluční patentovaná kúra od Avonu, která působí dvojím způsobem – nahrazuje dermatologické a hyaluronové injekce. Snižuje délku, hloubku a množství mimických vrásek. Technologie založená na složce Bo-HyluroxTM společně s komplexem Polylift uvolňuje svalové napětí a vyplňuje vrásky tak, že pleť vypadá hladká a pevná. Používejte ráno a večer.

Žádejte u své Avon Lady, na infolince 257 089 189 nebo navštivte http://www.avoncosmetics.cz>www.avoncosmetics.cz

Soutěžní otázka

Která další herecká hvězda se ve filmu objeví vedle Jacka Nicholsona (Harry Sandborn) jako napadník Ericy (Diane Keaton}? Správná odpověď zní: Keanu Reeeves. Soutěž je již uzavřena.

Doporučujeme

Články odjinud