Madonna: Návrat na ulici

Madonna: Návrat na ulici

K newyorským kořenům se zpěvačka Madonna netradičně vrací v britské metropoli. V londýnské čtvrti Mayfair teď nabírala nové tanečníky pro chystané turné, které má mít tentokrát hip-hopovou energii.

Madonna se tímto stylem vrací ke svým počátkům v ulicích New Yorku, kde taneční styl vznikl.

Spolu s Madonnou byl v nočním klubu v Mayfair, kde zkoušky probíhaly, také její partner Jesus Luz. Na názor třiadvacetiletého modela prý o sedmadvacet let starší zpěvačka velmi dá.

„Madonna je na vrcholu své kondice, takže zničující životní styl na turné pro ni není problém. Ve svém oblíbeném londýnském klubu testovala tanečníky a její milenec Jesus Luz jí u toho poskytl svůj názor,“ uvedl svědek z klubu.

Zatím bezejmenné turné chystá Madonna podle smlouvy se společností Live Nation. Podle očekávání by mohlo zpěvačce vynést sto milionů liber – asi tři miliardy korun.

„Bude to její největší turné, naprosto nečekaná show. Vrací se v ní ke svým newyorským kořenům, bude to mít silný nádech pouličního hip-hopu a bude to hodně fyzické, tanečně náročné,“ dodal britskému Daily Mirror zdroj blízký popové královně.

ČTĚTE TAKÉ:
"Protekční spratek" Novotný zmoudřel, může za to ženská!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud