Marie Rottrová končí kariéru!

9 komentářů

Tessinka1
31. května • 16:44

příjemná ženská

pavlousek
27. května • 17:25

Marie Rottrová je moje neoblíbenější zpěvačka a noblesní.I když je to škoda,že končí,ale na druhou stranu ví kdy odejít.Přeji jí hodně zdravíčka a ať si to užívá

kolmery-cz
18. května • 7:22

na koncertě Marie Rotrové jsme byli s přítelem vloni a byl to bezva zážitek -je to opravdová dáma

Hagil
14. května • 8:11

Nějaký přiblblík se kolem tohoto článku určitě poflakoval. Možná jich bylo víc:
Jednak nedouk, který je schopen napsat číslovku řadovou ve tvaru =70tým= (narozeninám) a nemá chudák tušáka, že správně se píše číslovka s tečkou (70. narozeninám) nebo se číslovka vypíše slovně (sedmdesátým narozeninám), což by se zde docela hodilo - na důkaz úcty k paní Rottrové je příhodnější slovní vyjádření. Zobrazení číslovky řadové jako číslice s tečkou se zase bude lépe vyjímat v nějakých statistických přehledech nebo tabulkách, že?
Dalším takovým asi bude redaktor, který článek pustil ke zveřejnění.
Ještě k nim možná mohu přiřadit dutohlávky, které soustavě tvrdí, že při tom kvantu článků, jaké musí denně autoři napsat, sepsat, vykompilovat, sesmolit, vytvořit, přetvořit, aby nám náročným čtenářkám a čtenářům předložili dostatek duševní potravy - tedy že při tom kvantu prostě nelze všechno uhlídat.
Dokud odpovědným dutohlávkám nedojde, že je rozdíl mezi skutečnými čtenáři a pouhými konzumenty textu, potud se budeme setkávat s články tohoto typu. Domnívám se, že skutečný čtenář dá přednost kvalitě před kvantitou. Třeba se ale opět mýlím. Třeba je toto místo skutečně určeno konzumentům textu a ne čtenářům.

viara
14. května • 7:55

Vondráčková, už měla dávno skončit,,,
Rottrová je príma a mám jí moc ráda,,, přeju jí aby pořád vypadala tak užasně

kufr
13. května • 19:48

oprava Moravě.

kufr
13. května • 19:48

Škoda, že jen po Čechách a Slovensku. I my na moravě bychom si ji rádi poslechli. Nebo to tak zase blbě napsal nějaký přiblblý redaktor?

momou
13. května • 13:21

Paní Rottrová je fakt super zpěvačka a vypadá úžasně, ale to že bude poslední koncert a konec .... myslím, že tomu sama nevěří.

zahrádkářka
13. května • 13:14

Marii Rottrovou jsem měla vždycky ráda,je to krásná žena,dobrá zpěvačka,v nejlepším přestává,to se o všech zpěvačkách nedá říct,nemám ráda,když staré zpěvačky ze sebe dělají dvacítky,i když umí,mají skončit v pravý čas

Doporučujeme

Články odjinud