Martina Pártlová: "Chci si zahrát větší mrchu!"

Martina Pártlová: "Chci si zahrát větší mrchu!"

Finalistka soutěže X Factor Martina Pártlová (29) dostala poprvé příležitost v muzikále. Do role hraběnky z Galle ji obsadili tvůrci muzikálu Kladivo na čarodějnice. Přestože se jedná o hlavní ženskou roli, Martina s ní příliš spokojená není.

"Ona je na mě moc hodná. Raději bych hrála nějakou větší svini, ale nedá se s tím nic dělat," svěřila se Korzu zpěvačka.

Paradoxně právě hraběnka z Galle pozvala do Šumperka inkvizora Bobliga a tím odstartovala nelítostný hon na čarodějnice.

"Je pravda, že hraběnka ze začátku způsobí celý ten koloběh. Ale časem toho začíná litovat a ve finále je ráda, že ji také neupálí," vysvětluje rodačka z Českých Budějovic.

Pro Martinu je hraběnka z Galle její první muzikálovou rolí. Snažila se tedy všechno postupně okoukávat od ostatních. Strach se jí ale před premiérou stejně nevyhnul.

"Snažila jsem se naučit, jak se to všechno dělá. Dokonce jsem chodila na zkoušky, i když jsem nemusela. Přesto jsem ale nakonec strach měla. Hlavně z mluveného slova. Hraběnka je totiž dost upovídaná," tvrdí Pártlová.

Má novou kapelu Na rozdíl od jiných finalistů soutěže X Factor se Martině velmi dobře rozjela její hudební kariéra. Po úspěšném konkurzu v muzikálu si teď pořídila novou kapelu.

"Zařídila jsem si ji v Budějovicích, takže kvůli zkoušení tam musím dojíždět. V divadle jsme se ale dopředu domluvili, že když budu mít nějaký kšeft, nemusím být v divadle," říká s úlevou Pártlová, která 29. května oslaví své třicáté narozeniny.

Doporučujeme

Články odjinud