Miloslava Mejzlíka osahávaly dámy v supermarketu

Miloslava Mejzlíka osahávaly dámy v supermarketu

Bývalý šéf činohry brněnského Národního divadla a nyní člen pražského Divadla Na zábradlí Miloslav Mejzlík (56) je uznávaným hercem velkých dramatických rolí. Populárním se stal jako podnikatel Hynek Skála v televizním seriálu Rodinná pouta, nyní Velmi křehké vztahy.

"Když jsem hrával krále Leara, Jana Husa nebo Dona Juana, měl jsem přízeň diváků, ale nikdy po mně ženy nešílely. Teď kam přijdu, všude mi věnují velkou pozornost. Nedávno jsem vstoupil do jednoho supermarketu a tam se na mne dokonce dámy vrhly a začaly mě osahávat. A ještě k tomu šveholily - Ježíši, Hynku, vy jste živý, to jsme tak rády. Tak jsem si řekl, že snad v tom televizním románu jsem doopravdy a v životě působím asi jako fata morgana," směje se Miloslav Mejzlík, jehož seriálové love story a podnikatelské aktivity tolik přitahují zvláště divačky.

"Také jsem rád, že budu pokračovat v dalších příbězích Velmi křehkých vztahů. Ta moje role dostane možná trochu jiný směr. Díky nové postavě matky Dádinky, Laďky Něrgešové, která je v seriálu divadelní režisérkou, pronikne Hynek do divadelního prostředí, které miluji, a zase se v tom všem nějak zamotá," dodává o seriálu, jehož nové pokračování začne 4. září na Primě. Miloslav Mejzlík se svou hereckou kolegyní Petrou Špindlerovou

Divadlo je jeho vášeň Už po deváté byl nyní prezidentem srpnového divadelního festivalu v Luhačovicích a nyní ho v začínající sezóně čeká řada velkých rolí na scéně Divadla Na Zábradlí. "I když se televizním seriálem velmi bavím a je tam bezvadná parta, přece jen divadlo je pořád moje láska největší," svěřil se Korzu. "Hraji opět na Shakespearovských divadelních slavnostech, tentokrát ve hře Bouře. A na podzim mě čekají dvě velké role, jedna v Bergmanově hře, druhá v Ibsenovi. Když jsem chvílemi na chalupě, tak se učím texty. A teď je už přede mnou týdenní dovolená na Krétě, kde se všechno doučím."

Doporučujeme

Články odjinud