MISTROVSTVÍ ČR 2005 ve SCRABBLE!

V sobotu a neděli 26. a 27. listopadu 2005 se v hotelu Imperial (Tyršova 6, Ostrava 1) koná MISTROVSTVÍ ČR ve SCRABBLE! MS pořádá Česká asociace Scrabble za podpory písničkáře Jaromíra Nohavici a společnosti Mattel.

Přijďte se podívat na ty nejlepší hráče Scrabble u nás! Určitě nebude chybět ani patron českého Scrabble, Jarek Nohavica! Napjatá atmosféra vás možná inspiruje věnovat se této hře naplno a třeba se do příštího ročníku mistrovství ve Scrabble kvalifikujete i Vy! Celé finále bude promítáno na velká plátna, takže na všechno hezky uvidíte a o nic nepřijdete.

Těšíme se na vás a věříme, že se s námi opět příjemně pobavíte! VSTUP ZDARMA!

O Scrabble Scrabble je zábavná hra se slovy, která přináší nejen zábavu, ale také tříbí mysl a obohacuje slovní zásobu. To, že je obrovsky oblíbenou stolní hrou dokazuje také to, že vyšla už ve 29 různých jazykových verzích! Scrabble miluje královna Alžběta II., Mel Gibson, Keanu Reeves, známá spisovatelka Joan Collins, nebo zpěvák Sting. Českým patronem hry Scrabble se stal Jaromír Nohavica!

Na českém trhu jsou dostupné tyto verze hry Scrabble: Scrabble Original - Scrabble (cestovní verze) - Scrabble Junior - Scrabble karty

Informace o Scrabble najdete také na stránkách České asociace Scrabble (http://scrabble.hrejsi.cz), nebo oficiálních anglických stránkách (www.scrabble.com).

Doporučujeme

Články odjinud